Magazijnverkoop en sample sale bij Van Zon Mode: Presly & Sun, Legend Bags en nog veel meer!

Magazijnverkoop Van Zon Mode

Wil jij herenkleding, dameshandtassen of accessoires scoren met tot 70% korting? Reserveer dan snel gratis tickets voor de sample sale en magazijnverkoop bij Van Zon Mode op 2 mei! Lees snel verder.

De collectie wordt bij dit winkelweekend continu aangevuld. Er zijn paskamers aanwezig en de kortingen gaan door het dak! Van 2 t/m 4 mei kun je bij Van Zon Mode heerlijke koopjes scoren! Met merken als Presly & Sun en Legend Bags is het aanbod bijna eindeloos! Dus blok je weekend in je agenda en shop er in begin mei helemaal op los! Er kan alleen gepind worden.

Het antwoord op fast fashion

De producten van Presly & Sun geven mannen de mogelijkheid hun verantwoordelijkheid te nemen om spaarzaam en bewust om te gaan met mode. bedrijf, wat zijn roots heeft in California, heeft duurzaamheid dan ook hoog in het vaandel staan. Door de perfecte balans tussen minimalistisch design en uitstekende kwaliteit, transformeert jouw kledingkast in een team van kledingstukken. Van T-shirts tot hoodies en van polo’s tot chino’s: de kledingstukken van Presly & Sun zijn perfect met elkaar te combineren.

Legend bags: de finishing toch van jouw outfit

De tassen van Legend staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. Daarnaast bieden de tassen ook voldoende ruimte voor al jouw essentials. Zo kun je met al jouw spullen veilig op pad. Of je nu houdt van een klassieke look, trendy design of stoere uitstraling, bij de magazijnverkoop bij Van Zon Mode hebben ze de perfecte tas voor iedere gelegenheid.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar wat je allemaal kunt scoren bij deze magazijnverkoop? Kijk dan snel op de site van Presly & Sun of Legend Bags of reserveer meteen een kaartje via deze link! De sample sale vindt plaats in het magazijn aan de Kalundborg 3 in Tilburg.