Magnolia Bloemen ontvangt onderscheiding van haar brancheorganisatie

onderscheiding

Magnolia Bloemen in Tilburg Noord heeft een onderscheiding gekregen. Vereniging Bloemist Winkeliers, ook wel VBW genoemd heeft eigenaresse Natasja Leijten deze onderscheiding uitgereikt, omdat zij al ruim 25 jaar lid is van deze brancheorganisatie.

Trots

Natasja Leijten is erg trots op het certificaat. “Onlangs ben ik door mijn brancheorganisatie onderscheiden voor het feit dat ik al ruim 25 jaar lid ben. Dat vond ik leuk en bijzonder. Hieruit spreekt waardering”, aldus Natasja.

Op 1 maart 1982 werd de winkel lid van VBW: “Wij willen door middel van dit certificaat Magnolia Bloemen graag bedanken voor het al jaren in ons gestelde vertrouwen. Magnolia Bloemen vervult wat ons betreft een voorbeeldfunctie in de branche. Met een ruim en kwalitatief assortiment, kundig vakmanschap en oprechte aandacht voor de klant is de winkel niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Tilburg.”

Magnolia Bloemen

Op 1 april 1981 zijn Toon en Maria Verhoeven (de ouders van Natasja Leijten-Verhoeven) eigenaar geworden van Magnolia Bloemen. Zij hebben Magnolia gemaakt tot wat het nu is: een prachtige bloemenzaak met een mooi, gevarieerd bloemenassortiment. Ze hebben een ruime keuze uit speciaal aardewerk wat je zeker niet in alle winkels tegenkomt en creaties die voor jou op maat gemaakt worden.

Er zijn veel vaste klanten al vanaf de beginjaren. Ook diverse bedrijven uit Tilburg en omstreken mogen zij van verse bloemen voorzien op de balie, op het kantoor, voor jubilea of andere speciale gelegenheden. Sinds 1999 is Natasja ook in de zaak komen werken en op 1 juni 2015 heeft zij de zaak van haar ouders overgenomen. Natasja is trots op het werk van haar ouders en gaat vol enthousiasme de toekomst tegemoet.