Makkelijk een studentenkamer (ver)huren: Studentsbed.com nu live in Tilburg

Stel je bent student en vertrekt in het weekend lekker naar je ouders, dan blijft je kamer dus leeg achter. Zonde, vonden de Tilburgse Pieter Verbraak en Karin van Loon en daarom richtten zij Studentsbed.com op. Door middel van dit online platform kunnen studenten makkelijk kamers voor een weekendje huren of verhuren. Sinds 26 november zijn ze live in Tilburg, maar het duo hoopt de hele wereld te gaan veroveren!

Tweeënhalf jaar geleden ontstaat het idee. De Tilburgse Karin en Pieter ontmoeten elkaar op een netwerkbijeenkomst en er was direct een wederzijdse klik. Karin werkt in een kapsalon en hoort vaak studenten praten of hun semester in het buitenland of weekendjes weg. Het lijkt haar een gat in de markt! Na lang brainstormen en plannen met Pieter, mag nu het hoge woord eruit: Studentsbed.com is live!

Makkelijk verhuren

Via het prikbord kun je gemakkelijk je kamer voor bijvoorbeeld één nachtje of juist voor een hele maand verhuren. Als student zijnde ben je immers vaak onderweg: je gaat een maand reizen, je vertoeft lekker een weekend bij je ouders of je gaat met vrienden een andere toffe stad verkennen. Wat fijn is aan Studentsbed.com, is dat jij altijd zelf bepaalt wie jouw kamer huurt! Het aanmelden van jouw kamer gaat ontzettend gemakkelijk en je betaalt hier maar €15,- per jaar voor. Om te voorkomen dat er te hoge prijzen gevraagd worden voor de studentenkamers, kun je maximaal €25,- per nacht vragen.

Via Studentsbed.com kun je als student je  kamer aanbieden, om zo een deel van de huur terug te verdienen. Daarbij vermeld je de beschikbare periode, ligging, prijs, voorzieningen, foto’s en contactgegevens. Ook leuk: op Studentsbed.com kun je zelf straks ook een kamer vinden voor tijdens stedentripjes of zelfs een wereldreis. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Goedkoop op A-locatie

Als student zijnde heb je vaak een studentenkamer op een A-locatie in het bruisende hart van de stad. Binnen enkele meters loop je shoppend door de winkelstraat of zit je heerlijk aan een glas wijn in dat leuke restaurantje. Via het nieuwe platform verdien je een leuk extra zakcentje én je maakt iemand anders blij met een weekendje op een fijne locatie in de stad.