MamaLoes uit Goirle verhuist naar nieuw logistiek centrum om internationale groei te bewerkstelligen

Babywarenhuis MamaLoes verhuist naar een nieuw logistiek centrum. Hiermee komt een einde aan de verdeling van de logistiek op meerdere deellocaties en wordt het startsein gegeven aan een nieuwe fase van groei.

10.000 m2 babyspullen

Het nieuwe 10.000 m2 grote logistiek centrum biedt ruimte aan circa 12.000 pallets babyspullen, een hybride inpakstraat en voldoende mogelijkheden tot uitbreiding van het assortiment met nieuwe productgroepen. Zo kan MamaLoes de Nederlandse markt uitgebreider en beter bedienen en voorzien in de verwachte internationale groei.

Internationale ambities

Het bedrijf uit Goirle investeert in het veroveren van een grotere internationale marktpositie. Internationale Marketplace strategie, sterkte merkpositionering en lokale focus zijn hierbij leidend. Net als in Nederland richt MamaLoes zich daarbij op de (aanstaande) jonge gezinnen.

Directeur Loes de Volder legt uit waarom deze stap wordt gezet. “Grenzen vervagen. De wereld is de markt. het enige wat we moeten doen is die markt bedienen. Over de gehele wereld zijn jonge gezinnen wie we kunnen helpen met ons unieke assortiment, ons sociale DNA en onze persoonlijke betrokkenheid. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn daarbij onmisbaar. Met dit nieuw logistiek centrum kunnen we hier maximaal op inspelen en onze groeiambitie verwezenlijken,” aldus Loes.

Verhuizing

De verhuizing heeft in de week van 14 tot en met 17 oktober plaatsgevonden. Inmiddels is MamaLoes alweer up and running met een werkend nieuw magazijn, klaar om hun klanten te helpen.

Over MamaLoes

Dagelijks maken ze bij MamaLoes duizenden mensen blij. Daar draait alles voor ze om. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen en een verrassend assortiment dat direct leverbaar is. Maar ook een topservice en een goede bereikbare klantenservice dragen hieraan bij. Dagelijks staat het team van MamaLoes met liefde en plezier voor je klaar. Want ze willen je blij maken met dat waar ze goed in zijn!