Mannen!, start singing…..

Koninklijk Mannenkoor wil zangliefhebbers het genoegen van samen zingen laten ervaren,

Het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia organiseert op maandagvond 22 september om 19.30 uur een gratis masterclass Start Singing. De avond is bedoeld voor mannen jonger dan vijftig jaar die er wel eens aan gedacht hebben om in een koor te gaan zingen. Dat kan als een drempel worden ervaren. Om die te slechten is Start Singing georganiseerd. De masterclass wordt gegeven in MFA Zuiderkwartier aan de Wassenaerlaan 38. Informatie op onze website www.sint-caecilia.nl of tel. 013-5342874 of 06-57340128.

Bij deze masterclass zijn mannen welkom die geen (of weinig) ervaring hebben of die al bij een ander koor zingen. Aan de avond wordt medewerking verleend door Anton Kropivŝek, dirigent van het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia en bariton Marcel van Dieren.

Deze twee experts laten tijdens Start Singing de deelnemers het plezier ervaren dat samen zingen geeft. Ze vertellen onder meer over hun eigen zangervaringen. Zo past Marcel van Dieren in het rijtje Tilburgse bekende zangers Guus Meeuwis en Freek Bartels. Hij is een zeer succesvolle zanger met een indrukwekkende staat van dienst in de wereld van de opera, operette en musical.

Wie naar aanleiding van Start Singing besluit door te gaan kan deelnemen aan de eveneens gratis cursus ‘Ontdek je stem’. Deze cursus bestaat uit twaalf lessen van een uur op de maandagavond. ‘Ontdek je Stem’ heeft zich als cursus bewezen. Zo’n dertig nieuwe zangers hebben de afgelopen twee jaar hun weg gevonden naar het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia.

Mannen!,-start-singing..