Marketing, hospitality & meer: 13x bedrijven in de regio met openstaande vacatures!

Leukste vacatures

Carnaval zit erop! Tijd voor serieuzere zaken! Want wellicht ben jij wel op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zoals je van ons gewend bent, zetten we de leukste vacatures voor je wekelijks op een rijtje. Lees snel verder. 

Uitgelichte vacature

Ristobar Cinecitta zoekt zelfstandig werkend kok

Cinecitta, gevestigd in het centrum van Tilburg, is inmiddels verbouwd en uitgebreid met twee extra filmzalen en een sfeervol Atrium. Het bestaande restaurant met 60 zitplaatsen wordt steeds meer ontdekt als plek waar gasten ook zonder film heerlijk kunnen eten. Het keukenteam, onder leiding van chef kok Luuk Broos, houdt ervan te experimenteren, te ontdekken, mee te gaan met de tijd en bovenal heerlijke en eerlijke gerechten te maken. Ze zoeken een energieke medewerk(st)er als zelfstandig werkend kok voor een fulltime dienstverband.

Doloris zoekt een digital marketeer

Wil jij bezig zijn met data-driven online campagnes? De organisatie van Doloris (het surrealistische kunstdoolhof met rooftopbar) voorzien van inzicht en houvast door jouw analyses van de databronnen die je zelf mee opzet? Als Digital Marketeer heb je kennis over bijna alle facetten binnen het vakgebied én kun je dit praktisch toepassen. Samen met de content creator weet je steeds weer betere online resultaten en geslaagde campagnes te realiseren.

Meer gave vacatures

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: