Nieuws

toffe vacatures tilburg
Let op! Dit artikel is al 16 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Marketing, logistiek, sales & veel meer: 15x toffe vacatures in de regio Tilburg

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan ben je hier op het juiste adres. We hebben namelijk ruim 200 actuele vacatures in de regio voor je online staan. Een aantal hele gave daarvan, lichten we uit in dit artikel. Lees snel verder. 

Uitgelichte vacatures

#1: ZAKMES Agency zoekt een creatieve copywriter/content marketeer

In hartje Tilburg zit ZAKMES Agency, verstopt naast Poppodium 013. Een klein marketingbureau waar ze de blaren op de vingers tikken, creatieve bovenkamers overuren maken en er veel gelachen wordt. Momenteel zijn ze op zoek naar een creatieve copywriter/content marketeer. Iets voor jou?

#2: Ultrasound Productions zoekt een magazijnmedewerk(st)er

Ultrasound Productions is gevestigd in Tilburg en sinds november 2005 actief op het gebied van licht-, beeld en geluidsapparatuur. Ter versterking van het team zoeken ze een magazijnmedewerk(st)er met leidinggevende kwaliteiten. Als magazijnmedewerk(st)er bij Ultrasound Productions ben je verantwoordelijk voor de ontvangst en uitgifte van goederen ten behoeve van de verhuur.

#3: Doloris’ Meta Maze zoekt een experience host

Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan, wil je ruim €12,- per uur verdienen en werken op een prachtige plek in de stad? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou. Als experience host bereid je gasten voor op hun bezoek aan de Meta Maze en begeleid je hen naar het begin van hun avontuur.Tevens werk je mee in de bediening en ben je hét aanspreekpunt voor gasten van de Meta Maze.

#4: Prins Heerlijk zoekt een leermeester in de horeca

Lijkt het jou gaaf om te werken bij een maatschappelijke organisatie en bij te dragen aan de ontwikkeling van jongeren? Dan is de baan als leermeester bij Prins Heerlijk misschien iets voor jou. Vind je het leuk om in de horeca te werken, lijkt het je gaaf om jongeren te begeleiden & coachen en werk je zelfstandig? Dan is deze job misschien wel iets voor jou!

#5: Tredion zoekt adviseur ICT

Tredion is een innovatieve en bevlogen ICT-specialist met passie voor het vak. Ze zijn gevestigd in het prachtige Station88 in de Tilburgse Spoorzone. Ter versterking van het team zoeken ze nu een adviseur ICT. Jij zorgt ervoor dat al onze klanten zich thuis voelen bij Tredion. Je kent de mensen en de bedrijven en weet precies hoe jij ze verder kunt helpen in hun ambitie. Daarnaast ben je altijd op zoek naar nieuwe relaties, in dit geval vooral in de omgeving van Tilburg. Zo weet jij Tredion in Tilburg op de kaart te zetten.

Maar dat is nog lang niet alles

Benieuwd naar meer toffe vacatures? We zetten er een aantal op een rijtje.

Meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat nog vol met veel meer vacatures.