Marketing, management, horeca, stage & meer: de leukste vacatures in Tilburg deze week!

Pinksterweekend overleefd? Back to business dan. Misschien ben jij wel op zoek naar een nieuwe uitdaging en ga je straks het liefste met de fiets naar het werk. In de buurt werken dus. Gelukkig zijn er een hoop werkgevers in de regio Tilburg die op zoek zijn naar personeel. Wij zetten de leukste vacatures weer voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

Uitgelichte vacatures

Het Zuidelijk Toneel zoekt twee senior marketeers of één duo

Heb jij strategische slagkracht, hands-on mentaliteit, lef en zin om mee te bouwen aan Het Zuidelijk Toneel van morgen? Het Zuidelijk Toneel is op zoek naar twee senior marketeers of één duo. Je komt te werken in een informele werkomgeving met gedreven collega’s.  Wat je gaat doen? Het beleid vertalen naar herkenbare marketing & communicatie, schrijven, communicatie met pers, redigeren, meedoen met verschillende producties en veel meer. Je krijgt een contract voor één jaar met de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Iets voor jou?

Werken bij Bonheur Horeca Groep

Bonheur Horeca Groep is actief op verschillende locaties in de regio Tilburg. Van Prise d’Eau tot het Koning Willem II Stadion en van Auberge du Bonheur tot de Faculty Club. Momenteel hebben ze diverse openstaande vacatures. We zetten de openstaande vacatures voor je op een rijtje.

Sportsbar Papa Jim zoekt sportieve manager en wellicht toekomstig horeca-uitbater

Heb jij een passie voor sport en horeca? Lijkt het jou gaaf om ooit een eigen horecazaak te hebben en ben je snel beschikbaar? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Sportsbar Papa Jim aan de Tilburgse paleisring zoekt namelijk een manager die mogelijk op termijn mede-eigenaar wil worden. Eigen geld is niet nodig, een passie voor sport & horeca wel.

Werken bij Hallo

Hallo biedt ICT-oplossingen voor het MKB. Met een kantoor in de Reeshof zijn ze ook in Tilburg actief. Momenteel hebben ze diverse openstaande functies. We zetten de openstaande functies voor je op een rijtje.

Bet Kolen zoekt horecatopper

Ben jij de nieuwe horecatopper van Bet Kolen die op twee vaste dagen een vast aantal uren komt werken? Deze bijbaan is perfect te combineren met je studie of andere bezigheden. Nieuwsgierig?

Meer leuke vacatures

Bovenstaande vacatures zijn slechts van een aantal werkgevers in de regio Tilburg die momenteel personeel zoeken, maar in onze vacaturebank vind je veel meer vacatures. We delen er nog een aantal met je.

Online vacaturebank

Natuurlijk staan er nog veel meer vacatures in onze vacaturebank. Dus staat hier nog niet tussen wat je zoekt? Klik dan snel hier voor meer vacatures!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden