Marketing, productie & veel meer: 15x Tilburgse bedrijven met toffe openstaande vacatures

toffe openstaande vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan ben je hier op de juiste plek! Er zijn namelijk wederom een hoop Tilburgse werkgevers op zoek naar personeel. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

Uitgelichte tips

Kristels Fashion zoekt een medewerk(st)er verkoop binnendienst

Kristels Fashion is op zoek naar een medewerk(st)er verkoop binnendienst. Het betreft een fulltime functie? Wat je onder andere allemaal gaat doen? Klantcontact onderhouden, een hoop regelen, administratieve werkzaamheden, opdrachten verwerken, offertes maken en veel meer. Ben jij een commerciële duizendpoot met affiniteit voor de bedrijfskledingbranche? Dan zoeken ze jou!

Van Geloven zoekt een hoop personeel

Wist je dat de kipcorns van Mora, Van Dobben kroketten en vele andere snacks onder andere in Tilburg worden gemaakt? Bij dezen. Van Geloven – een bedrijf met een rijke historie – is hier verantwoordelijk voor. Momenteel hebben ze een hoop openstaande vacatures. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

Benieuwd naar alle vacatures van Van Geloven? Check ze hier. 

Op zoek naar een toffe marketing functie of baan als telefonist(e)?

myPOS zoekt versterking voor de vestiging in hartje Tilburg. Zo zoeken ze een marketing & communicatiespecialist(e). Je bent verantwoordelijk voor alle vormen van marketing van het bedrijf. Je gaat een marketingstrategie en -planning maken om marketingdoelen te bereiken, organiseert en coördineert beurzen, seminars en evenementen, bent verantwoordelijk voor online en offline marketingcampagnes en beheert social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram.

Ook is myPOS op zoek naar een telefonist(e). Je bent verantwoordelijk voor het vastleggen en verwerken van klantcontacten via mail, chat en telefoon. Ook ondersteun je bij technische en commerciële vraagstukken en adviseer je klanten over de diensten van myPOS.

Gave IT-vacatures bij IT Support Groep

Heb jij een ICT/IT-achtergrond en ben je op zoek naar een nieuwe job? Dan is werken bij IT Support Groep uit Tilburg misschien wel iets voor jou! Momenteel zijn ze op zoek naar:

Meer leuke vacatures in Tilburg

Maar er zijn nog veel meer Tilburgse bedrijven op zoek naar personeel. Een kleine greep uit het aanbod:

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: