Marketing, sales, horeca & meer: check deze leukste Tilburgse bedrijven met openstaande vacatures

leukste vacatures tilburg

Ben jij op zoek naar een nieuwe job? Lees dan snel verder! We hebben de leukste vacatures in de regio Tilburg namelijk weer voor je op een rijtje gezet. Stuk voor stuk leuke vacatures bij gave Tilburgse werkgevers. 

Foto: Ben Smit

Uitgelichte vacatures

myPOS heeft drie openstaande vacatures

myPOS is een bedrijf dat is gespecialiseerd in betaaloplossingen. Dit doen ze in 30 Europese landen, onder andere vanuit het kantoor in Tilburg. De bedrijfscultuur bij myPOS is open, collegiaal en flexibel. Omdat het bedrijf snel groeit, zijn ze op zoek naar een aantal nieuwe medewerk(st)ers voor bij het kantoor in hartje Tilburg. Ze zoeken namelijk:

Experience Island zoekt een horecamanager

Nu er flink versoepeld lijkt te gaan worden, is evenementenlocatie Experience Island op zoek naar een horecamanager. Je krijgt de verantwoordelijkheid om de evenementen die op het terrein worden georganiseerd te laten slagen. Je vervult een leidinggevende, delegerende en bewakende rol. Waar je allemaal verantwoordelijk voor bent? De uitvoering van een evenement, maar ook de voorbereiding. Van personeelsplanningen tot inkoop en de werving van nieuw personeel.

Op zoek naar een (bij)baan in de horeca?

De horeca gaat weer open. En dus zijn ze weer massaal op zoek naar personeel. Zo zoekt Heuvel 15 een bedrijfsleid(st)er en zoeken ze ook naar verschillende horecatoppers. Maar ook andere zaken zijn op zoek naar personeel. Lijkt het jou gaaf om in de horeca te werken? Check dan vooral de horeca-vacatures in onze vacaturebank.

Meer toffe vacatures

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met veel meer vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: