Marketing, schoonmaak & veel meer: de leukste vacatures in Tilburg deze week!

de leukste vacatures

Genoten van het extra lange pinksterweekend? Misschien ben je wel helemaal opgeladen om de zoektocht naar een nieuwe uitdaging te starten. Of je bent erachter gekomen dat je huidige job toch niet zo bij je past. Wij helpen je een handje! Want we hebben de leukste vacatures wederom voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder. 

Uitgelichte tips

MARC INBANE zoekt allround marketeer

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van luxe tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Ze zijn gevestigd in Tilburg. Momenteel zijn ze op zoek naar een allround marketeer. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en versturen van nieuwsbrieven, schrijft de marketingteksten voor het bedrijf, beheert de website en optimaliseert teksten voor verschillende campagnes. Social media is helemaal jouw ding en je beheert kanalen als Instagram, TikTok, Pinterest en Facebook. Ook houd je contact met influencers en media en regel je toffe samenwerkingen met hen. Iets voor jou?

Tida Parket zoekt een fulltime webshopmedewerk(st)er

Word je enthousiast van het draaiend houden van een webshop? Woon je in de regio Tilburg en ben je fulltime beschikbaar? Dan is Tida Parket op zoek naar jou. Als webshopmedewerk(st)er verwerk je orders die binnenkomen. Je pakt ze in en zorgt ervoor dat klanten hun bestelling op tijd ontvangen. Daarnaast zet je uitgaande pallets klaar met een heftruck en controleer je inkomende goederen. Ook help je klanten telefonisch en in de winkel met het advies over artikelen die in de webshop worden verkocht. Oftewel: een veelzijdige baan bij een mooi Tilburgs bedrijf.

Werken bij Amarant

Ben jij op zoek naar een mooie en uitdagende functie in de zorg? Dat kan bij Amarant. Momenteel hebben ze veel openstaande functies. Zo zoeken ze naar persoonlijke begeleid(st)ers op diverse locaties van de zorginstelling. Ook zoeken ze naar een gedragsdeskundige, eerste verantwoordelijke voor transport, schoonmaak(st)ers en versterking tijdens de vakantieperiode. Benieuwd naar alle openstaande vacatures bij Amarant?

Werken bij Pathé

Pathé heeft landelijk verschillende bioscopen waaronder eentje in het centrum van Tilburg. Voor deze vestiging zijn ze op zoek naar een manager service. Het is een functie voor 28 tot 32 uur per week. Jouw doel is dat de medewerk(st)ers van Pathé Tilburg Centrum zich goed voelen en ze hun werk goed kunnen invullen. Je bent veel op de vloer te vinden en zorgt voor een soepel verloop van de ticketservice, de verkoop van hapjes en drankjes, de schoonmaak, voorstellingen en veiligheid. Oftewel: jij weet precies wat er in de bioscoop afspeelt. Daarnaast is Pathé Tilburg Centrum ook op zoek naar een service employee schoonmaak voor 5 tot 15 uur per week.

Meer gave vacatures

Benieuwd naar meer toffe vacatures in onze online vacaturebank? We zetten het voor je op een rijtje!

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden