Mart Hoogkamer, John West en veel meer: zitfeestjes keren dit weekend terug aan de Korte Heuvel

zitfeestjes shoco live

Wederom kreeg de horeca een enorme tegenvaller te verwerken tijdens de corona persconferentie vorige week. De kroegen moeten immers om 20:00 uur dicht en ook de anderhalve meter is terug. Maar het hoofd laten hangen en opgeven? Dat doet de Tilburgse horeca nooit. En dus keren de eerste zitfeestjes dit weekend alweer terug aan de Korte Heuvel.

Live & Shoco – twee gezellige horecazaken aan het stapstraatje in Tilburg – bundelen namelijk hun krachten voor een mooi programma komend weekend. Onder andere Mart Hoogkamer en John West komen optreden. Zo willen de horeca-ondernemers van beide zaken er toch voor zorgen dat hun gasten een gezellige stapavond niet hoeven te missen. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.

Mocht je naast kaarten grijpen? Ook dan kun je Live & Shoco dit weekend bezoeken. Er staan namelijk ook een aantal evenementen met vrije inloop op het programma.

Programma Shoco & Live dit weekend

Shoco en Live zijn vanaf nu van donderdag tot en met zondag van 16:00 – 20:00 uur geopend. Benieuwd naar het programma van Shoco & Live dit weekend? We zetten het netjes voor je op een rijtje.

  • Donderdag 18 november 16:00 – 20:00 uur: Live Game Night met DJ Dennis Beso. Speel de leukste drankspelletjes met je stapvrienden. Vrije inloop.
  • Donderdag 18 november 16:00 – 20:00 uur: genieten van cocktails, biertjes, wijntjes en veel meer bij Shoco. Vrije inloop.
  • Vrijdag 19 november 16:00 – 20:00 uur: Mart Hoogkamer en DJ Dennis Beso bij Live (inclusief hapjes van het huis). Tickets: €29,50.
  • Vrijdag 19 november 16:00 – 20:00 uur: VrijMiBo met DJ DNNSR en hapjes van het huis bij Shoco. Vrije inloop.
  • Zaterdag 20 november 16:00 – 20:00 uur: Hollandse bingo met DJ Coenio en Joeri Plaizier bij Live (inclusief hapjes van het huis). Tickets: €10,-
  • Zaterdag 20 november 16:00 – 20:00 uur: Vissa met Joepie Fourties Disco Paleis en oesters voor €1,50 Bij Shoco . Vrije inloop.
  • Zondag 21 november van 16:00 – 20:00 uur: John West, Bart van Dishoeck en DJ Coenio bij Live (inclusief hapjes van het huis). Tickets: €29,50.
  • Zondag 21 november van 16:00 – 20:00 uur: John West, Bart van Dishoeck en DJ DNNSR bij Shoco (inclusief hapjes van het huis). Tickets: €29,50

Tickets zijn via deze link te koop. Ben er snel bij, want de verkoop gaat waarschijnlijk hard gezien de beperkte capaciteit. Bij de entree dien je een geldige qr-code in je CoronaCheckApp te laten zien.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen rondom deze evenementen en toekomstige events? Zorg dan dat je Shoco en Live volgt op Facebook.

PS. wij mogen ook twee kaarten weggeven voor Mart Hoogkamer in de Live. Kans maken? Check dan onze Facebookpagina.