Match Plan Fusies en Overnames opent dit najaar een kantoor in Tilburg

Match Plan kondigt met trots de opening aan van een nieuw kantoor aan het Panhuijsenpad 5 in Tilburg. Match Plan is een onafhankelijk advieskantoor en begeleidt ondernemers bij de overname of verkoop van hun bedrijf. Daarnaast adviseert het kantoor ook ondernemers bij waardebepalingen en financieringen. Het bedrijf is reeds actief met een team van ruim 25 adviseurs in Den Haag. De keuze om zich nu ook in Tilburg te vestigen komt voort uit de aanhoudende groei die het bedrijf doormaakt en de relatief grote klantenkring in het zuiden van Nederland.

Keuze voor Tilburg

Het nieuwe kantoor in Tilburg is een strategische zet om enerzijds in de nabijheid van (potentiële) klanten en anderzijds dicht bij nieuwe – en bestaande – collega’s in het zuidelijke deel van het land gevestigd te zijn. Momenteel is de aannemer hard aan de slag om, naar verwachting, het kantoor medio december op te leveren voor de opening.

Partner Erik Smidt van Match Plan, woonachtig in regio Tilburg, over deze stap:

“Door een kantoor te openen in Tilburg, brengen we Match Plan nog dichter bij onze relaties in het zuiden van Nederland. We hebben afgelopen jaren vele klanten in de regio bediend. Denk daarbij aan: Indicia, Happy Horizon Groep, VDA Group, Aquilum Group, Conbit, ART Group, Klantenvertellen, Metaalcenter Driessen en Strikolith. We merken dat (potentiële) klanten en andere relaties het prettig vinden als wij dichter in de buurt zitten. Daarnaast stelt deze nieuwe vestiging ons ook in staat om nog aantrekkelijker te zijn voor onze huidige en toekomstige collega’s. Ook voor de Finance studenten aan de Tilburg University zijn wij een interessante partij, aangezien er weinig fusies en overnamekantoren in de regio zitten. Match Plan heeft momenteel een 8-tal vacatures openstaan voor zowel starters als ervaren medewerkers. We kijken uit naar deze nieuwe stap en het versterken van onze aanwezigheid in Tilburg en het zuiden van Nederland.”

Vestigingsdirecteur Leon Koorevaar

Leon Koorevaar zal de rol van vestigingsdirecteur van het nieuwe kantoor in Tilburg op zich nemen. Leon is sinds 2021 Director bij Match Plan en sinds 2006 actief op het gebied van fusies en overnames. Hij heeft zich gespecialiseerd in acquisities, verkoopopdrachten, acquisitie financieringen en waarderingen. Daarnaast heeft hij in het verleden bij ING veel ervaring opgedaan met het opbouwen en samenstellen van nieuwe teams. In 2020 heeft Leon de postdoctorale opleiding Business Valuation afgerond aan de TIAS University en is hij beëdigd als Register Valuator.