Nieuws

Let op! Dit artikel is al 3360 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Max ICT.nl lanceert click en brick in Tilburg op innovatieve wijze

Volgens de meest recente thuiswinkel marktmonitor stijgen de online verkopen weer met ruim 9% tot verwacht 10 miljard euro eind 2012. Steeds meer mensen raken gewend met het gemak van online bestellen. Dit blijkt uit de online marktmonitor van Blauw research over het eerste halfjaar waarin ruim 8.5 miljoen consumenten gemiddeld voor 543 euro over het eerste halfjaar online bestelden, een stijging van 2% t.o.v 2011.

Max ICT.nl is als online aanbieder voor zowel consumenten alsmede bedrijven ruim 5 jaar actief via de website www.maxict.nl. “Daar we als webwinkel proberen zo persoonlijk mogelijk contact te maken met onze klanten wilden we ons service niveau verder uitbreiden door de eerste conceptstore in Nederland te presenteren waarin de online click en fysieke winkel als brick naadloos samenkomen”, aldus Jeroen van Daalen directeur en eigenaar van Max ICT BV.

De store 
De winkel kent diverse belevingselementen waarin we trachten klanten zo goed mogelijk van advies te voorzien. Klanten zijn steeds kennisbewuster waardoor de rol van een traditionele verkoper steeds meer veranderd naar een 'vriend' van de klant die samen met hem op zoek gaat naar additionele informatie van het product en tevens klanten wegwijs maken met de website van MaxICT.nl. Hiervoor hebben we ook een unieke videoconferenceoplossing waarbij vanuit de concept store met het hoofdkantoor live geschakeld wordt met een productspecialist om een antwoord voor de klant te vinden als het winkelpersoneel er met de klant niet uitkomt. “De klant heeft recht op een goed advies en moet hierop kunnen vertrouwen”, aldus Jeroen van Daalen. Tevens kan de klant ook met zijn smartphone producten welke digitaal vertoond worden op een viertal interactieve beamers scannen via QR codes. De verkoper kan ook per beamer met de klant nader inzoomen op producten. Tot slot heeft de klant de mogelijkheid om via de nieuwste generatie laptops en tablets kennis te maken met de website en vooral ook met de oriëntatie naar de gewenste producten.

Ophalen?
Vanuit de winkel kunnen klanten zich op ruim 620.000 ICT en CE producten oriënteren. Mocht men willen bestellen kan dit via een van de laptopstands of tablets via een online betaalmethode en PIN. De klant kan vervolgens zelf kiezen de order op zijn werk of thuisadres geleverd te krijgen binnen 24 uur of juist een dag later op te komen halen en direct zijn boodschappen te komen doen bij de EM-TE. Gemak wat de klant enorm kan waarderen. Uiteraard hebben we ook een directe grijpvoorraad waarmee we de meest primaire producten direct kunnen verkopen vanuit de winkel.

Long Tail is de toekomst
Om het gemak te vergroten en alles te kunnen bestellen in plaats van een merk zoals bij de Apple winkels heeft Max ICT gekozen voor een longtail assortiment. Hierin kunnen we onze klanten garanderen dat hij zo prettig mogelijk kan 'webwinkelen', maar nu dus ook in de winkel van harte welkom is.

Beleving centraal
Klanten laten zich graag verrassen en zijn ondanks een terugloop van het consumentvertrouwen bereid om geld uit te geven. Max ICT wil via de combinatie tussen winkel en webshop laten zien dat de klantbeleving van advies tot aftersales goed met elkaar samen kan gaan. In de winkel wordt de beleving van het merk Max ICT tevens versterkt door een lekkere kop koffie, een prettige ontspannen sfeer en uitstekend advies.

Adres:
Max ICT.nl
Winkelcentrum de Rooi Pannen
Dr Ahausstraat 1
5042EK Tilburg
Tel: 013-5774574
info@maxict.nl

Reageer op dit bericht