MAX Luxury Menswear geopend aan het Pieter Vreedeplein

max luxury menswear

Sinds begin september is het Pieter Vreedeplein een schitterende winkel met exclusieve merken rijker: MAX Luxury Menswear. De winkel verhuisde na negen jaar van het Stadhuisplein naar een nieuwe locatie. Tijd om een kijkje te nemen.

Wat meteen opvalt als je de nieuwe winkel binnenkomt, is hoe ruimtelijk en strak de winkel is ingericht. De winkel is overzichtelijk ingedeeld en duidelijk op merk en kleur gepresenteerd.

Assortiment

Bij MAX Luxury Menswear wordt het assortiment voor een groot deel gevormd door gerenommeerde modehuizen met veelal Italiaanse achtergrond. MAX brengt de uitgebreide collecties van Dsquared2, Stone Island, C.P. Company, Woolrich, 7 For all mankind, Jacob Cohen, Emporio Armani, Genti, Parajumpers en schoenen merken als Tods, Hogan en Nubikk. Daarnaast vind je er ook diverse woonaccessoires zoals koffietafelboeken van Tenues en Assouline, geuren van Acqua di Parma en luxe kaarsen van Baobab.

De winkel richt zich zowel op de zakelijke klant, als de man die in zijn vrije tijd goed gekleed wil gaan. Het vertrouwen van de klant is voor de winkel MAX erg belangrijk. Een goed serviceniveau is daarom van groot belang.  Het uitgekiende assortiment zorgt er, in combinatie met de stijlvolle ambiance en aanwezige vakkennis, voor dat de winkel een bezoek waard is voor iedere modieuze man.

max luxury menswear

Openingstijden

Ben je nieuwsgierig naar deze nieuwe winkel in de Tilburgse binnenstad en wil je graag je garderobe verrijken met kwaliteitskleding? Neem dan zeker een kijkje. De winkel is op de volgende momenten geopend:

  • Dinsdag: 9:30 – 18:00 uur
  • Woensdag: 9:30 – 18:00 uur
  • Donderdag: 9:30 – 21:00 uur
  • Vrijdag: 9:30 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 9:30 – 17:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 17:00 uur