Media Markt winkel in Tilburg feestelijk heropend door Burgemeester Noordanus!

Het was een drukte van jewelste op donderdagochtend 10 september voor de winkel aan het Pieter Vreedeplein. Na een verbouwing van maar liefst 3 maanden was dan eindelijk het moment daar. Niemand minder dan Burgemeester Noordanus van Tilburg was aanwezig om de spiksplinternieuwe winkel te openen. Ook zorgde Steven alias de Braboneger voor een gezellige en sfeervolle opwarming van de bezoekers voor de opening. 

Om 09:30 uur opende vestigingsdirecteur Edward van Lith samen met Burgemeester Noordanus officieel de compleet verbouwde winkel. “Media Markt Tilburg is een aanwinst voor Tilburg en omgeving. Naast dat deze winkel een trekpleister is voor Tilburg biedt het ook aan meer dan 100 Tilburgers werkgelegenheid. Kortom een prachtig resultaat waar heel Tilburg trots op kan zijn!”, aldus de Burgemeester. Er wordt t/m zondag 13 september flink uitgepakt met spectaculaire aanbiedingen, winacties, demonstraties en optredens.

edwardnoordanus

Openingsactiviteiten

Scan en win actie

Er worden maar liefst 2000 cadeaukaarten met een waarde tussen de €10,- & €1000,- uitgekeerd. Hoe deze te winnen? Kom naar onze winkel tussen 10 en 13 september en laat een barcode scannen. De barcode is te vinden op de flyer, advertenties en worden tevens uitgedeeld in de winkel aan het Pieter Vreedeplein.

HP foto actie

Maak een selfie in de HP shop bij Media Markt Tilburg, post deze op Twitter met @MediaMarktTilb en maak kans op een HP stream Notebook t.w.v. €269,-!

Vang en win spel 

Doe mee aan het unieke Media Markt Tilburg VANG EN WIN spel en maak kans op een van de vele prijzen. O.a. een combimagnetrons, cadeaukaarten, Bluetooth telefoons, Vivofit Sportsband en nog veel meer.

Productdemonstraties

Van 10 t/m 13 september zijn er verschillende productdemonstraties in de winkel. Proef, ervaar & beleef! Voor een compleet overzicht zie: www.mediamarkt.nl/tilburg.

Op de foto met Elsa 

Speciaal voor de kids: ga op de foto met Elsa van Frozen op zaterdag 12 september tussen 13 – 17 uur!

Optreden & Signeersessie Jan van Est

Jan van Est zal op zondag 13 september om 13 uur een optreden en signeersessie verzorgen in de winkel aan het Pieter Vreedeplein.

Feiten

Media Markt Tilburg, Pieter Vreedeplein 152, 5038 BW Tilburg Openingstijden: maandag 11:00 – 21:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag 09:30 – 21:00 uur. Zaterdag 09:00 – 18:00 uur. Iedere zondag geopend van 12:00 – 18:00 uur. Parkeren: 800 parkeerplaatsen direct onder de winkel in parkeergarage Pieter Vreedeplein.