Meditatiehuis Munsel Meditation voegt nieuwe cursus toe aan het aanbod

Munsel Meditation heeft vele workshops en cursussen en ook nu hebben ze er weer een nieuwe cursus bij. Namelijk de cursus ‘The bridge from stress to reality’. Bij Munsel willen ze de wijsheid en liefde van de leer van Boeddha delen met iedereen die daarin geïnteresseerd is. Lees snel verder over weer een bijzondere cursus.

The bridge from stress to reality

Iedereen wil gelukkig zijn, maar vaak is het moeilijk om de rust en het welzijn te vinden te midden van de stress en de uitdagingen in ons leven. Tegenwoordig kunnen we veel technieken vinden om stress te verminderen, maar werken ze echt? Kunnen we accepteren dat er dingen zijn die we kunnen veranderen en dingen die we niet kunnen veranderen?

In deze cursus leer je hoe je moet omgaan met stress. Daarnaast leer je ook de wereld om je heen te begrijpen en je leert te kijken naar het grotere plaatje van het leven. Door de wijsheid van meditatie en de intentie van vriendelijkheid, is er niets dat niet bereikt kan worden. Deze cursus is een interactief proces dat open staat voor iedereen, en speciaal voor de beginners.

Interesse?

Zou jij willen deelnemen aan deze cursus? Ga dan naar deze link voor meer informatie. Of ben je benieuwd welke workshops en cursussen Munsel Meditation nog meer te bieden heeft? Ga dan naar hun website.