Meer dan 1000 kinderen bezoeken dit schooljaar de vakantiefabriek

winkelcentrum de rooi pannen

MBO Toerisme/Recreatie Tilburg van De Rooi Pannen is aan de slag gegaan met de opdracht om meer interne praktijk te ontwikkelen. Zo is de vakantiefabriek ontstaan.

Het team recreatie heeft er een geweldig project van gemaakt met als thema: Met Pannie op avontuur. Basisschoolleerlingen worden ontvangen bij de pipowagen van mascotte Pannie, gaan knutsels uitvinden in het Pannie-Lab, met het vliegtuig op wereldreis en via de magische kast op expeditie naar schatten in de Jungle.

Kinderfeestjes voor minima

Daarnaast zijn ze gestart met kinderfeestjes voor kinderen van collega’s en ook voor kinderen van ouders die onder het minimum leven. Voor die laatste groep gaan zij een goede doelen actie starten met alle klassen, zodat deze groep op de afdeling gratis een feestje kan houden en dat ze ook gratis kunnen worden opgehaald en weggebracht met een taxi.

Verschillende activiteiten

Dit voorjaar gaat MBO Toerisme/Recreatie Tilburg in samenwerking met de gemeente activiteiten organiseren voor kinderen van basisscholen. Via Try out cultuur kunnen kinderen zich individueel inschrijven en kennis maken met verschillende activiteiten, waaronder een workshop stewardess, het bijwonen van theatervoorstellingen van Disney Dudes of alvast warmdraaien voor de vakantie door deel te nemen aan een minidisco.

Dit schooljaar is de afdeling goed van start gegaan, al meer dan 1000 kinderen gaan op woensdagochtend met Pannie op avontuur. Het was binnen een week uitverkocht. Eind oktober starten de kinderfeestjes en vanaf april zullen er veel kinderen kennis maken met de verschillende activiteiten van Try out cultuur.

Meer weten?

Wil jij meer weten over deze activiteiten? Mail dan naar Karin van de Heuvel k.vd.heuvel@derooipannen.nl of bel naar: 013-5955750 van woensdag tot en met vrijdag tussen 09.00  en 17.00 uur.