Meer dan 400 gerechten op het menu: Foodhal Gourmet Market viert uitbreiding tijdens de Tilburgse Kermis

Nergens in de stad krijgen foodliefhebbers meer keuze dan bij Gourmet Market Central Station in de Spoorzone. Met de komst van nóg een nieuwe keuken zet de foodhal deze zomer het 400ste gerechtje op de kaart. Gourmet Market verwelkomde onlangs Chichis, de vijftiende keuken binnen de hal waarmee de teller de 400 gerechten en side dishes ruim voorbij gaat.

Bij de nieuwste keuken kom je als bezoeker gerechten uit India tegen. Denk bijvoorbeeld aan gerechten zoals Butter Chicken (Indiase curry) en naanbrood. Eerder dit jaar opende er ook al een nieuwe Thaise keuken in Gourmet Market, Happy Siam. Naast de nieuwkomers vind je in de foodhal veel uiteenlopende keukens zoals een Spaanse tapasbar, een sushikeuken of een hamburgerbar. Voor een vakantiegevoel ben je er ook helemaal op je plek. In de foodhall vind je namelijk keukens uit verschillende landen zoals Vietnam, Brazilië, Griekenland, Mexico, de Caraïben en nog veel meer.

Snel bestellen bij iedere keuken

Bij de foodhal wordt vooral besteld via QR-codes aan tafel, maar bestellen bij de bar of de keukens mag ook. Bedrijfsleider Rick Smeulders: “Iedere keuken in de hal is zelfstandig. Ze hebben allemaal een eigen menukaart en daar zijn wel vaker veranderingen. Daarom is het maken van één tastbare menukaart niet haalbaar voor ons. Door met onze bestel-app op de smartphone te werken, is onze menukaart wel iedere dag up-to-date. Zo kun je vanaf je tafel bij iedere keuken bestellen en wordt alles naar je tafel gebracht.”

Alle kermisdagen open

Tijdens de Tilburgse Kermis is de foodhal er weer voor kermisliefhebbers én mensen die liever even de rust opzoeken. De hal en het naastgelegen Spoorterras zijn alle dagen geopend van 12:00 tot 00:00. Zowel ouders als kinderen worden verwend tijdens hun bezoek. Voor de kleintjes is er een leuke speeltuin, in samenwerking met Moonen Attractieverhuur. Hier kunnen kleine kinderen naar hartenlust spelen terwijl ouders ontspannen genieten van hun maaltijd. Voor de volwassenen zijn er in het weekend en tijdens Roze Maandag gezellige dj’s die zorgen voor een lekkere borrelsfeer.

Natuurlijk hebben verschillende keukens tijdens de kermis ook nog speciale gerechtjes op de kaart. Bij de Vietnamese keuken Em Oi haal je verse kokosnoten en Mama’s Caribbean Food heeft speciaal voor de kermis een Mitraillette XL. Er komen ook échte klassiekers zoals Loaded Fries Saté (bij Pork & Potatoes) en een Burger/Genietfriet combideal (bij Woeste Burgers). En ook de bar heeft deze kermis een lekker duo in de aanbieding: een Kruiken & Zeiken (IPA) van Brouwerij De Molen met een Schrobbelèrtje ernaast.

Alweer een winnaar

Bovendien kunnen bezoekers dagelijks kans maken op een gepersonaliseerde fles Bacardi dankzij de speciale fotobooth, die Gourmet Market voert samen met Bacardi. De bezoekers die in de weekenden of op Roze Maandag de leukste foto in de fotobooth maken, krijgen een exclusieve gepersonaliseerde fles Bacardi.

Niet alleen het heerlijke eten en de gezellige ambiance maken Gourmet Market Central Station tot een fijne stop tijdens de Tilburgse Kermis. Het is ook nog eens centraal gelegen, waardoor het gemakkelijk te bereiken is. Met het treinstation, parkeergarage Zwijsen, fietsenstalling Noord, de fietsenstalling in parkeergarage Zwijsen, het busstation en taxiplaatsen allemaal op loopafstand, is het de perfecte plek om tijdens de Tilburgse Kermis even tot rust te komen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Tilburgse foodhall? Check dan de website en volg ze op Facebook en Instagram.