Meerdere festivals, vlooienmarkt & meer: check hier de leukste uittips in Tilburg dit weekend!

uittips

Plannen aan het maken voor het weekend? Er is weer van alles te doen in Tilburg. Benieuwd wat? We zetten het voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

Uitgelichte tip

Festival van het Levenslied

Op zaterdag en zondag kun je op de Paleisring in Tilburg genieten van Festival van het Levenslied. De beste artiesten van het Nederlandse levenslied komen langs om op te treden. Denk aan Jacques Herb, Willeke Alberti, Frans Bauer, Django Wagner, Conny Konings en John de Bever. De entree is gratis.

Illustrada Festival

Vanaf zaterdag kun je in de Tilburgse binnenstad terecht voor Illustrada Festival. Deze outdoor expositie laat het werk zien van getalenteerde illustratoren en designers. Illustrada Festival staat tien dagen lang op het programma. Rond het Centraal Station, Pieter Vreedeplein en de Heuvel vind je openbare kunstwerken.

Daisy Festival

De Spoorzone (het gedeelte rondom de Hall of Fame) wordt dit weekend weer omgetoverd tot festivalterrein. Op zaterdag staat Daisy Festival namelijk op het programma. Er zijn nog een paar kaarten te koop voor het festival.

Best Kept Secret

Bij de Beekse Bergen staat dit weekend Best Kept Secret op het programma. Van vrijdag tot en met zondag staan de beste artiesten op meerdere podia. Er zijn nog kaarten te koop voor dit toonaangevende festival.

Meer leuke uittips

Maar er is meer te doen dit weekend.

Vrijdag 10 juni

Zaterdag 11 juni

Zondag 12 juni

Meer uittips Tilburg

Dit overzicht is slechts een selectie van de evenementen en activiteiten die dit weekend in Tilburg worden georganiseerd. Meer leuke uittips? Check onze uit-agenda.