Meesterbakker van Iersel (her)opent vernieuwde filiaal bij AaBe Fabriek: Tostifabriek, nieuw interieur en meer

Een feestelijk moment voor Meesterbakker van Iersel: zij heropenen hun filiaal bij de AaBe Fabriek. Na de opening in 2013 was het alweer tijd voor wat vernieuwingen in de winkel, zo vertelt Sjaak Bosch. De verbouwing heeft geresulteerd in een prachtige nieuwe winkel én een nieuwe locatie van de Tostifabriek; een concept van Meesterbakker van Iersel. Kijk je mee?

Frisse wind

“Op de vloer en de gevel na, is alles dat je ziet nieuw,” vertelt Sjaak ons in de winkel. Sjaak staat samen met Mieke van Iersel – dochter van de originele oprichters – aan het roer van Meesterbakker van Iersel. In 2013 zag Sjaak al veel kansen en mogelijkheden bij de plannen voor het winkelcentrum in de voormalige wolfabrieken. Toen de Aabe Fabriek in 2014 officieel opende, was Van Iersel dan ook één van de eerst gevestigde winkels.

“Ik vind het persoonlijk nog steeds prachtig hoe ze de authentieke fabriek hebben gecombineerd met de nieuwbouw. En de tijd vliegt, want inmiddels zit onze winkel er dus alweer zeven jaar. Daarom mocht wat ons betreft de frisse wind er weer doorheen en hebben we de stijl van onze winkel aan de Jan Heijnstraat ook hier doorgetrokken.”

De Tostifabriek

Dat wil zeggen: een modern interieur, veel groen en voorzien van de nieuwste technologie (zoals een geldwisselmachine voor de klant en broodmachines die in verschillende diktes kunnen snijden). Nieuw is ook – net als bij het filiaal aan de Jan Heijnstraat – de toevoeging van de Tostifabriek. Je kunt hier heerlijke tosti’s laten maken op desembrood met een krokant kaaslaagje erop. Ideaal om uit het vuistje mee te nemen tijdens het winkelen.

Meesterbakker van Iersel

Aabe broodje

Leuk is dat het filiaal van Meesterbakker van Iersel bij de AaBe Fabriek heeft gezorgd voor een geheel eigen brood(je) in het assortiment. “Tijdens de opening van het winkelcentrum is ons gevraagd een presentje te maken dat mee kon in de goodiebag voor genodigden,” vertelt Sjaak. Een product in thema van het winkelcentrum. Dit resulteerde in een klein, stevig brood van Scandinavisch tarwe: een voedzame, vaste tarwesoort. Het broodje is gevuld met noten en vruchten. De knipoog naar AaBe? “Het brood is zo stevig dat het bijna de vorm heeft van een baksteen!” aldus Sjaak. “Maar dan eetbaar, en lekker natuurlijk.”

Het AaBe broodje is sindsdien verkrijgbaar in alle vijftien filialen van Meesterbakker van Iersel, naast alle andere talloze broodsoorten, tussendoortjes, pittige snacks, gebak en taarten. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ze dan op Facebook of Instagram voor het laatste nieuws.

Werken bij Meesterbakker van Iersel

Meesterbakker van Iersel is regelmatig op zoek naar nieuw personeel in verschillende functies. Lijkt het jou leuk om je aan te sluiten bij het enthousiaste team? Bekijk hier de actuele vacatures.