Meesterbakker Van Iersel opent dit najaar bakkerij met Tostifabriek in complex AH XL

Meesterbakker van Iersel

Goed nieuws voor iedereen die graag boodschappen komt doen bij Albert Heijn XL. Eerder deze zomer vertelden we je al over de opening van Poké You in het complex, maar daar komt nu nog een hele fijne nieuwkomer bij. Meesterbakker Van Iersel opent er namelijk in het najaar een bakkerij met Tostifabriek.

Foto: Tostifabriek

De locatie van Meesterbakker van Iersel en de Tostifabriek is de oude lunchroom aan het einde van de ontvangsthal van het complex. Het is inmiddels alweer de vijftiende vestiging van de Meesterbakker.

Klassiekers en luxe tosti’s

In de bakkerij kun je terecht voor heerlijk brood en klassiekers als worstenbrood en Tilburgse Verleiding. Ook kun je in de Tostifabriek – uiteraard – terecht voor luxe tosti’s en belegde broodjes. Meer informatie over het aanbod en openingstijden van de nieuwe locatie volgt later op onze kanalen.

Personeel gezocht

Om in het najaar vol van start te kunnen, is Meesterbakker Van Iersel nu op zoek naar een hoop personeel. Bijvoorbeeld een filiaalleider, parttime en fulltime horecamedewerkers, verkoopmedewerkers en broodbakkers. Neem voor alle vacatures vast eens een kijkje in onze vacaturebank.