Meesterbakker van Iersel start pick-up point voor de feestdagen: kerststollen, gebak, Tilburgse verleiding en meer

pick-up point meesterbakker van iersel

Ben jij van plan om met de feestdagen te genieten van heerlijke lekkernijen, een fantastisch kerstonbijt, -lunch of -brunch? Dan mogen heerlijke bakkersproducten natuurlijk niet ontbreken. Vind je het gezien het coronavirus niet fijn om bij de bakker in de rij te gaan staan? Dan heeft Meesterbakker van Iersel de oplossing. Ze starten namelijk een pick-up point aan de Ledeboerstraat 27. 

Dit werkt als volgt:

  • Je kunt tot 21 december 14:00 uur je bestelling doorgeven via deze website. 
  • Je kiest een tijdsslot op wanneer je jouw bestelling tussen 08:00 – 16:00 uur op 24 december komt ophalen
  • Rekent je bestelling af en komt op de afgesproken plek naar locatie

Kerst assortiment Meesterbakker van Iersel

Maar wat is er dan zoal af te halen bij het pick-up point? Heel erg veel! Van kerststollen tot -kransen en van progresgebak tot verschillende broden. Ook de Tilburgse verleiding, chocoladebollen, amandelstaven, tulbanden, schuimkransjes en andere zoete lekkernijen zijn onderdeel van het assortiment.

Daarnaast kun je heerlijke taarten bestellen. Denk aan slagroomtaarten, chocoladetaarten en champagnetaarten. En uiteraard zijn de verschillende (vegetarische) worstenbroodjes van Meesterbakker van Iersel ook te bestellen. Oftewel: alles om voor een lekker kerstontbijt of -brunch te zorgen.

Kerstinkopen bij de bakker doen

Liever je kerstinkopen doen bij één van de vele vestigingen van Meesterbakker van Iersel? Dat kan natuurlijk ook! Ze zorgen ervoor dat je geheel volgens de coronarichtlijnen je boodschappen kunt doen. Tip van de redactie: onlangs openden ze een nieuwe locatie in hetzelfde complex als de Albert Heijn XL. Fijn om te combineren met de rest van je kerstboodschappen. Benieuwd naar alle vestigingen en de openingstijden? Check de website.