Mega Moestuin Missie tijdens Festival Mundial

UrbanTastin en Mundial Productions lanceren op 27, 28 en 29 juni de allereerste festivalmoestuin van Nederland in Tilburg tijdens Festival Mundial. Een conceptidee en initiatief van UrbanTastin Event `n Branding waarmee de organisatie aandacht vraagt voor meer leefbaar en eetbaar groen in de wijk.

De moestuin is tijdens openingsuren van het festival te zien in de Urban Farm area. Een nieuw festivalgebied/programma waarmee Mundial Productions en UrbanTastin festivalbezoekers willen inspireren over hoe we samen praktisch gezien onze stad kunnen verrijken met groen.

Wat kan de festivalbezoeker verwachten? Een moestuinlint van emmers en andere gekke items beplant door alle Urban Farm deelnemers. Een groene strook aan het spoor van eigen gekweekte groenten, geurige kruiden en fleurige bloemsoorten.

Ook als festivalbezoeker, stadsbewoner en organisatie kun je meezaaien en bijdragen aan de Mega Moestuin Missie. Neem je plantje mee naar Festival Mundial en plant het letterlijk in de Spoorzone. Bedrijven kunnen op diverse manieren hun plantje bijdragen.

Meer informatie kun je vinden op www.festivalmundial.nl of houdt www.facebook.com/demoestuinmissie in de gaten.