logo

Meivakantie bij Ontdekstation 013: Kom natuur ontdekken op het blotevoetenpad!

De lente is weer begonnen en de meivakantie staat voor de deur! Dit betekent dat je binnenkort bij Ontdekstation 013 weer terecht kunt in de watertuin! Ontdekstation 013 zet haar tuindeuren open en dus kun jij naast spelen in de watertuin ook het nieuwe blotevoetenpad ontdekken! Lees snel verder.

In de meivakantie is er van alles te doen bij Ontdekstation 013. Na een korte rondleiding door het ontdekstation mag je zelf bepalen en ontdekken wat je gaat doen. Denk aan knutselen, acteren bouwen, programmeren, metselen en nog veel meer. Maar in de meivakantie kun je nog extra gaan ontdekken in de watertuin!

De watertuin

Ga de strijd aan tegen het water! In de watertuin leer je hoe sluizen werken, kun je een boot laten varen en verplaats je liters water. Bouw jij een dam die sterk genoeg is tegen een overstroming? Of heeft jouw dam nog extra versterking nodig? Daarnaast kun je iets nieuws en unieks ontdekken, namelijk het blotevoetenpad. Tijdens het lopen op het blotevoetenpad trek je jouw schoenen en sokken uit (duh) en kun jij de gekke vormen van de natuur voelen met je voeten. Kijk vooral goed rond als je het blotevoetenpad bewandeld, want wie weet kom je wel allemaal verschillende insectjes tegen!

Meer activiteiten

Natuurlijk is er nog veel meer te ontdekken bij Ontdekstation 013. Zo kun je lekker creatief aan de slag en een eigen kunstwerk maken in de maakhoek, kom je erachter wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een huis in de beroepenhoek en kun je jouw technologische kwaliteiten ontdekken in de machinekamer. Ben jij een echte entertainer? Dan kun je terecht in de filmstudio of de podcaststudio van Ontdekstation 013.

Openingstijden

Wil je graag in de meivakantie gaan ontdekken? Dan hebben wij goed nieuws, want het ontdekstation is geopend van 22 april tot en met 7 mei van 13:00 – 17:00 uur! Ontdekstation 013 is op Koningsdag wel een dagje gesloten.

Meer informatie

Tickets kun je online bestellen of aan de deur. Een kinderticket kost €9,- en een ticket voor volwassenen kost €2,50. Voor meer informatie over de tickets en de activiteiten kun je terecht op de website van Ontdekstation 013.