Men At Work Tilburg maakt doorstart en is per direct weer open

Men at work tilburg

Ja, je leest het goed: de Men At Work winkel aan het Pieter Vreedeplein is sinds vanmiddag weer geopend. Eind juni werd de kledingketen failliet verklaard en zag het er niet naar uit dat de winkel in Tilburg, na een enorme sale, haar deuren ooit nog zou openen. Maar niets is minder waar! As we speak rollen de roltrappen weer en wordt de nieuwe kleding aan de rekken gehangen.

Victory & Dreams Holding

Begin deze maand werd bekend gemaakt dat Men At Work een doorstart ging maken onder de vleugels van Victory & Dreams Holding, de moedermaatschappij van ketens als Miller & Monroe en Witteveen Mode. Echter, op de lijst met winkels die open zouden blijven ontbrak Tilburg. Tot vandaag. Volgens medewerkers van Men At Work Tilburg, is de locatie aan het Pieter Vreedeplein de elfde winkel die een doorstart maakt.

Overal zijn medewerkers vandaan geplukt, voornamelijk van Miller & Monroe winkels uit de buurt, om de doorstart zo snel mogelijk te realiseren. “We zouden eigenlijk vanochtend al open gaan, maar we hadden wat problemen met de kassa’s,” aldus een van de medewerkers. De winkel is per direct geopend, al moet een groot gedeelte van de winkel nog wel opgebouwd worden.

Goed om te weten

Goed om te weten: de winkel is weer open op dezelfde tijden als voorheen. De webshop hoopt in de loop van oktober weer back in business te zijn.