Men’s Night bij MustSee bioscoop

Een leuke avond met je vrienden met Law Abiding Citizen

Op donderdag 3 december organiseert de MustSee bioscoop aan het Pieter Vreedeplein te Tilburg een nieuwe editie van de Men’s Night. De Men’s Night is een leuke avond stappen met je vrienden. Café Slagroom verzorgt een gratis bierproeverij, er zijn vrijkaarten te winnen voor Willem II en de Tilburg Trappers en er worden 12 maandabonnementen weggeven van de sportschool Achmea Healthcenter.

Law Abiding Citizin
De film is de spetterende actiefilm Law Abiding Citizin met Gerard Butler en Jamie Foxx in de hoofdrollen. Clyde is een wrak na de brute inbraak in zijn huis die hij als enige overleeft. Vanaf het moment dat Clyde Shelton (Gerard Butler) doorheeft dat openbaar aanklager Nick Rice (Jamie Foxx) een akkoord heeft gesloten met de hoofdverdachte, zint Clyde op wraak. Al zijn woede en frustratie komen pas naar buiten als de dader door een juridische deal niet de straf krijgt die hij verdient. Tien jaar later neemt Clyde het recht alsnog in eigen hand en belandt hij in de cel.

Voorkom teleurstellingen en haal gereserveerde kaarten minimaal een half uur voor aanvang van de voorstelling af. Onze kassa is dagelijks bereikbaar vanaf 13:00 op 013-5833323

Law Abiding Citizen