Mercure Hotel creëert royal skyboxen langs koningsdagroute

royal skybox

Mercure Hotel Tilburg Centrum gaat rigoureus te werk om op Koningsdag een ultieme oranje beleving te creëren. Alle ramen van de conferentiezalen op de eerste verdieping gaan eruit, zodat de zalen omgebouwd kunnen worden tot heuse royal skyboxen. Directeur Niek van den Broek: “Zo creëren we het beste zicht op het koningspaar en de ongetwijfeld volledig oranje gekleurde binnenstad.”

Op Koningsdag (27 april 2017), wanneer de Koning en Koningin onze stad bezoeken, telt Mercure Hotel Tilburg Centrum vijf skyboxen die ruimte geven aan 280 mensen. De Koningsdag Skyboxen zijn beschikbaar met compleet verzorgde (bedrijfs)arrangementen. Vanaf heden prijken aan de buitenkant van het pand van Mercure al twee eyecatchers: een koninklijke balkonscène en een gigantische digitale klok die aftelt tot Koningsdag.

Front row

Niek van den Broek, directeur Mercure Hotel Tilburg Centrum: “In de Koningsdag Skyboxen van ons hotel zit je front row aan de route die het koningspaar door Tilburg aflegt. Een dag als deze maak je maar één keer mee. Dat we zo prominent aan de route liggen, is al helemaal bijzonder. De 12e wereld die het gezelschap bezoekt, Heuvelpoort, ligt pal aan het hotel. Reden genoeg om alles uit de kast te halen! Door de ramen te verwijderen ontstaat er optimale verbondenheid met wat er buiten gebeurt. We maken er een geweldige dag van.”

royal skyboxen

Taste! Sky High Koningsdageditie

Ook Taste! Sky High kent dit jaar een speciale Koningsdageditie, want ook vanaf die locatie is het koninklijk gezelschap te volgen. De gasten die hier gaan verblijven worden eveneens door een speciaal arrangement volledig in de watten gelegd.

Over Mercure Hotel Tilburg Centrum

Mercure Hotel Tilburg Centrum is gelegen in de Tilburgse binnenstad. De 93 ruime en moderne hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Het hotel beschikt bovendien over vier trendy appartementen met onder meer een eigen keuken en balkon. Ook voor zakelijke aangelegenheden is Mercure Hotel Tilburg Centrum de aangewezen locatie. Het hotel beschikt over ruime vergaderaccommodaties die zowel te reserveren zijn voor enkele uren als voor meerdere dagen.

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg: