Nieuws

Dag van de Slaap
Let op! Dit artikel is al 464 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Mercure Hotel staat stil bij Internationale Dag van de Slaap

Vrijdag 13 maart is het Internationale Dag van de Slaap. Hoewel de meesten van ons op deze dag helaas niet mogen uitslapen en we toch vroeg op moeten om naar ons werk te gaan, wordt er in Nederland wel aandacht gevraagd voor de gevolgen van een slechte nachtrust. Iets waar Mercure als viersterrenhotel natuurlijk ook graag bij stilstaat!

Goede nachtrust

Een mens heeft per nacht zo’n acht uur slaap nodig. Door onze drukke levens, waarin we werken, sporten én een sociaal leven onderhouden, komen we vaak niet aan die acht uur. Daarnaast piekeren we ons ’s nachts suf, waardoor we ook niet voldoende slaap pakken. De mogelijke gevolgen? Gezondheidsproblemen. Op de Dag van de Slaap vieren we daarom de slaap en alle wat slapen te maken heeft. Een fijne nachtrust, goede gezondheid en alertheid bijvoorbeeld. Met dagelijks goed slapen houdt u uzelf fit en gezond.

Dag van de Slaap

Dat u voldoende tijd voor uzelf inplant om volledig tot rust te komen, is dus heel belangrijk. Wilt u een momentje voor uzelf inplannen? Vier de Dag van de Slaap mee met Mercure en plan een bezoek aan het hotel. De bedden en zachte lakens zorgen ervoor dat u een fijne nachtrust beleeft. Daarnaast zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt. Geniet bijvoorbeeld van het uitgebreide ontbijtbuffet of breng een bezoek aan de naastgelegen sauna of een van de restaurants. Het hotel is gelegen op een prachtige plek: midden in het bruisende centrum van Tilburg. Hiermee vormt het de perfecte uitvalsbasis om op ontdekking te gaan in de stad, waar genoeg te beleven valt. ’s Avonds ploft u uitgeteld in een van de fijne bedden.

Reageer op dit bericht