Merken als NA-KD, Loavies, My-Jewellery en meer: de Latenzo Girl Cave opent in Udenhout!

Latenzo Girl Cave Udenhout

Meiden opgelet! Udenhout is binnenkort een nieuw pareltje rijker waar je heerlijk kunt winkelen. Daar opent namelijk op zaterdag 3 april de Girl Cave in de knusse kelder van de kledingwinkel Latenzo aan de Kreitenmolenstraat. De collectie is gevuld met merken als Sisters Point, Ichi, Loavies, NA-KD, Raizzed, YAS en een echte My-Jewellery shop-in-shop. Reden genoeg om gauw een kijkje te nemen! Wij spraken met eigenaresse Jakomien over de nieuwe aanwinst voor Udenhout en omgeving.

De Girl Cave kent geen drempel

“De Girl Cave kent geen drempel en iedereen is hier meer dan welkom,” aldus Jakomien. Latenzo is al jaren een gevestigde naam in Udenhout voor dames- en herenmode. Nu was het tijd om de frisse wind door de kelder te laten waaien, waar voorheen de outlet-afdeling van de winkel zat. “Zelf heb ik twee dochters en ik vind het heerlijk om met ze te shoppen. Op de bovenverdieping in onze winkel ligt de prijs voor de jongere doelgroep hier en daar net te hoog. Zo is het idee ontstaan om een plek te creëren waar we alle hippe en betaalbare merken van nu bundelen zodat moeder en dochter allebei kunnen slagen,” vertelt Jakomien verder.

Latenzo Girl Cave

Winactie & tweede paasdag geopend

In het kader van de feestelijke opening op zaterdag 3 april, trakteert de Girl Cave meteen met een toffe winactie. Kom jij zaterdag 3 april tijdens de opening winkelen (op afspraak)? Dan mag jij je aankoopbon in een pot stoppen, waaruit zes bonnen worden verloot. De prijzen bestaan uit volledige setjes kleding van één van de merken die de Girl Cave aanbiedt. Extra fijn: ook tweede paasdag is de Girl Cave open! Tussen 12.00 en 17.00 kun jij je afspraak plannen. Ook als jij op tweede paasdag komt shoppen, kun je meedoen met de actie. Een afspraak kun je maken door te bellen naar 013-5116096 of stuur een mailtje naar info@latenzo.nl.

Meer info

Wil jij op de hoogte blijven van de Girl Cave? Volg ze dan op Instagram of houd de Facebook-pagina van Latenzo in de gaten!