Met deze tips verveel jij je geen moment tijdens de herfstvakantie in Tilburg!

Herfstvakantie in tilburg

De blauwe hemel ruilt zich in voor grijze wolken: de nazomer lijkt jammer genoeg écht voorbij te zijn. Maar niet getreurd, want met een weekje herfstvakantie in het vooruitzicht, is er genoeg te doen in Tilburg. Ben je op zoek naar inspiratie wat je allemaal kunt doen tijdens de herfstvakantie in Tilburg? Lees dan snel verder!

Uitgelichte tips

NondeJeu

De kans dat je NondeJeu onder het Pieter Vreedeplein kent, is behoorlijk groot. Bij NondeJeu kun je namelijk terecht voor een volledig avondje uit! Zoals de naam al verraadt, kun je er terecht voor een potje jeu de boules, maar is er nog meer te doen dan dat! Zo kun je ontsnappen uit meer dan dertig cellen bij Prison Island én kun je er een gezelschapsspelletje spelen. Extra goed nieuws: in de herfstvakantie is NondeJeu ook op de maandag en dinsdag geopend!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)

De Katterug

Ben je tijdens het shoppen eventjes toe aan een lekkere lunch, bakje koffie of een lekkere borrelplank? Dan is de Lunchroom de Katterug de uitgelezen locatie. De Katterug is namelijk al sinds 1975 een begrip in de Tilburgse binnenstad en winkelend publiek. Of je nu zin hebt in een lekker ontbijtje, een goede lunch, een uitgebreide high tea of gewoon koffie met gebak. Bij Katterug is er voor ieder wat wils.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)

Ketelhuis

Het Ketelhuis is de ideale plek waar ouders zorgeloos kunnen genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de binnen- of buitenspeeltuin. Het Ketelhuis is in de herfstvakantie iedere dag open en woensdag tot en met zondag is de horecahotspot zelfs tot 20:00 uur geopend. Genoeg reden om de dinerkaart van het Ketelhuis te testen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)

Voltage

Bij de Voltage kun je terecht voor leuke activiteiten. Denk aan lasergamen, karten, paintballen, sumoworstelen, poolvoetbal en nog veel meer. De Voltage heeft er ook twee nieuwe activiteiten bij, zo kun je een rondje door Tilburg rijden op de E-choppers en kun je elkaar beschieten tijdens Gellyball.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)

Extra tips

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke dingen om te doen! Wij zetten onze (0)13 extra tips overzichtelijk voor je op een rij:

 1. Schaatsen bij de Ireen Wüst IJsbaan
 2. Een filmpje pakken bij Pathé
 3. Een voorstellingen bezoeken bij de Schouwburg
 4. Festival Circolo is tien dagen lang te bezoeken in het Spoorpark
 5. Arcade games spelen bij The Gaming Factory
 6. Breng een bezoekje aan Doloris Meta Maze
 7. Maak een herfstwandeling en ga op paddenstoelenjacht
 8. Ga cultuursnuiven bij een Tilburgs museum
 9. Neem je kinderen mee naar een kinderboerderij
 10. Bezoek een bockbierevenement
 11. Breng een bezoekje aan een wedstrijd van Tilburg Trappers
 12. Probeer te ontsnappen uit een escape room
 13. Bezoek een concert bij Poppodium 013