Nieuws

Corona Snelteststraat Noord-Brabant
Let op! Dit artikel is al 98 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Met een gerust gevoel op vakantie: Corona Snelteststraat Noord-Brabant levert ook reisdocument

Helaas zijn er het nog steeds spannende tijden rondom de verspreiding van het coronavirus. Vakanties zijn toegestaan, maar je wil uiteraard niet het risico lopen anderen te besmetten. Heb je geen klachten en ben je – voor zover je weet – niet in aanmerking geweest met iemand die positief getest is, maar wil je toch het zekere voor het onzekere nemen? Dan kun je terecht bij Corona Snelteststraat Noord-Brabant, aan de Ringbaan-Noord in Tilburg. Bij deze teststraat kun je terecht voor verschillende testen. Kies je voor de PCR-test, ontvang je binnen 24 uur de uitslag inclusief reisdocument per e-mail.

Hoe werkt het?

Heel simpel:

  1. Plan een afspraak bij de testlocatie via deze website. Je kunt vaak meteen terecht.
  2. Kom naar de teststraat en laat je testen op COVID-19 door een van de zorgprofessionals.
  3. Ontvang binnen 24 uur de uitslag via e-mail inclusief reisdocument.

De test van de corona sneltest straat heeft een hoge sensitiviteit en specificiteit. Meerdere universitaire ziekenhuizen, klinieken, GGD’s, zorg- en onderwijsinstellingen in Nederland maken al gebruik van de coronatest die ook door Corona Snelteststraat Noord-Brabant wordt gebruikt. Let op: mocht je positief getest worden, word je als nog doorverwezen naar de GGD om nogmaals een coronatest te doen. Dit omdat zij dan ook het bron- en contactonderzoek kunnen overnemen.

Verschillende diensten

Naast de PCR-testen, biedt de teststraat aan de Ringbaan-Noord ook sneltesten met directe uitslag. Ook kun je hier terecht voor een antistoffentest en een speekseltest voor kinderen tot en met 12 jaar oud.

Prijzen en openingstijden

De PCR-test met reisdocument kost €79,95 (exclusief btw) en je kunt online via Ideal betalen. De teststraat is zeven dagen per week geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Wil je meer weten over de diensten van de Corona Snelteststraat Noord-Brabant, of informatie over de mogelijkheden over testen voor bedrijven? Bekijk dan de website.

In november 2020 Kelly langs bij de teststraat. Hoe dat eraan toe ging zie je hier: