Met je vriendinnen op stap tijdens Nationale Vriendinnendag

Je kent het wel; overvolle agenda’s, druk met het gezin en een drukke job. Ook jij hebt vast een vriendin waarmee je al veel te lang niet hebt afgesproken. Goed nieuws! Aanstaande zaterdag is het Nationale Vriendinnendag in Nederland. Deze dag is in 2011 in het leven geroepen en de bedoeling is dat je aan je vriendinnen laat weten dat je ze waardeert. 

En aangezien Nationale Vriendinnendag in het weekend wordt gevierd is er niks leukers dan al je vriendinnen op te trommelen en samen iets te gaan doen. Ben je inspiratieloos? Geen probleem, wij helpen je graag een handje.

Eten & Drinken

Aangezien vrouwen nu eenmaal van lekker eten & drinken houden mag dit niet ontbreken in dit overzicht. Wat denk je bijvoorbeeld van een heerlijke high tea in Tilburg? Onze persoonlijke favorieten: Villa de Vier Jaargetijden, Puur Mercure, Locals, Studio en Sissy Boy.

Geen high tea liefhebber maar wil je gewoon lekker lunchen met je vriendinnen? Het Radiopleintje is met Lunchcafé Nieuwland, Conceptstore Tien en Happy Italy de place-to-be om te lunchen. Liever bijkletsen met een alcoholische versnapering op de zaterdagmiddag? Wat denk je van een lekkere high beer of een high wine bij Lokaal Zeven? Borrelen kan ook natuurlijk ook langs de oever van de Piushaven. Zo kun je bij BijVermeer genieten van lekkere wijntjes en een goede oesterkaart.

Ook wanneer je iets uit het vuistje wilt eten heeft Tilburg een aantal hotspots. Wat denk je van een verse cupcake bij Cupcake House of een lekker ijsje bij Intermezzo of het onlangs geopende Crostino? Nu we het toch over ijs hebben; bij Café Slagroom kun je ook heerlijk icedippen.

Ontspannen

Dat schijnen vrouwen ook heel fijn te vinden. Ga bijvoorbeeld lekker naar de sauna bij Thermen in de Reeshof of in Goirle. Liever in de binnenstad ontspannen? Ga naar CitySauna of pak een lekkere massage bij Chockdee. Lekker van de natuur genieten in Tilburg kan natuurlijk ook. Onze tip: huur een bootje in de Piushaven of ga lekker Moerenburg in.

Shoppen

Uiteraard kun je zaterdag lekker shoppen in de Tilburgse binnenstad. Sla ook vooral de markt op het Koningsplein niet over voor je verse weekendinkopen of een lekkere snack. Toe aan een nieuwe inrichting van je huis? Neem dan ook eens een kijkje bij Kringloop Tilburg voor mooie spullen voor een eerlijk prijsje.