Metamorfose voor Dolfijn Bowling

Al veertien jaar is Dolfijn Bowling Tilburg altijd open voor haar gasten. Tot twee weken terug. De bowling sloot tijdelijk vanwege een grote renovatie. Het was tijd voor een volledige nieuwe look!

Onlangs heeft familie Dol afscheid moeten nemen van Ronald Dol, vader/echtgenoot en oprichter van Dolfijn Bowling en Goolfy Tilburg. Vele jaren heeft hij met passie voor zijn bowling en de sport gewerkt. Helaas is hij begin dit jaar overleden na een lang ziektebed.

Levenswerk

Zijn zoon Thomas en vrouw Marjo Dol zetten de zaak voort. “De passie die mijn vader had heeft hij zeker op ons overgedragen. We zijn trots om zijn levenswerk voort te zetten! De afgelopen jaren hebben we niet stil gestaan en diverse dingen zijn al aangepakt, zoals de bouw van een indoor minigolf in blacklight, Goolfy Tilburg. Maar nu wilde we een totale nieuwe look & feeling geven aan de bowling.”

dolfijnvoorna
Links zie je Dolfijn Bowling hoe het was voor de verbouwing, rechts zie je foto’s van hoe het er nu uitziet.

Een interieurbureau heeft het ontwerp gemaakt en er is gekozen voor een huiselijke moderne sfeer waar recreanten en sportbowlers kunnen genieten. Benieuwd naar het nieuwe interieur? Bekijk dan ook eens de Facebookpagina van Dolijn Bowling.

“We hebben inmiddels de eerste gasten mogen ontvangen en kregen geweldige reacties. We zijn ontzettend tros op het resultaat en ik weet zeker dat mijn vader dat ook zou zijn” Aldus Thomas Dol eigenaar Dolfijn Bowling en Goolfy Tilburg.