Michiel Haans ontvangt gouden waarderingsteken

Michiel Haans, voorzitter van de Stichting Pastoor Vroomansgroep, heeft afgelopen zaterdag tijdens een speciale feestavond, een gouden waarderingsteken van de Scouting Pastoor Vroomansgroep ontvangen ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum als bestuurder bij de groep.

In 1988 is Michiel Haans als bestuurslid aangetreden bij de Stichting Jeugdbelangen Trouwlaan. Zo heette de beheerstichting van de Scouting Pastoor Vroomansgroep op dat moment nog. Later veranderde de naam naar Stichting Pastoor Vroomansgroep. Dhr. Haans heeft zich op veel manieren voor de scouting ingezet en doet dat nog steeds. Als bestuurder, als vrijwilliger tijdens talloze zomerkampen en tevens als vice-voorzitter van Scouting Regio Hart van Brabant (periode 1996-2002). Rode draad tijdens de afgelopen 25 jaar is zijn passie en daadkracht waarmee hij zich heeft ingezet voor de belangen van de groep. Een bijzondere vermelding waard is de wijze waarop hij zich hard heeft gemaakt voor de realisatie van het huidige Scoutinggebouw van de groep aan de Generaal de Wetstraat in 1992. De verwezenlijking van een eigen gebouw is nog altijd een zeer belangrijke mijlpaal in de bijna 70-jarige geschiedenis van de groep.

Alle reden dus voor de groep om afgelopen zaterdag, in aanwezigheid van familie, collega’s, vrienden, (oud-)bestuurders en mede-vrijwilligers, aan Michiel een gouden waarderingsteken uit te reiken.