Middelbare Meiden in het MIDI Theater

TILBURG –  Op  zaterdag 28 november staan de Middelbare Meiden in het MIDI Theater hun theaterprogramma Een illusie rijker in het MIDI Theater. Een afwisselende en muzikale voorstelling over de herkenbare 'trip down memory lane'.

'Middelbare Meiden': de cabaretières Annemarie Henselmans en Hanny Kroeze en de musici Rob Roeleveld en Rob Hogenkamp zijn met elkaar goed voor meer dan 100 jaar cabaretervaring. Als winnaars van de Pall Mall Exportprijs, Louis Davids-prijs en een Edison hebben zij al naam gemaakt en waardering van het publiek en de theaterwereld gekregen. De 'Middelbare Meiden' staan garant voor een enthousiaste voorstelling met een hoog niveau aan tekst, muziek en spel in een vorm die doet denken aan het ensemblecabaret van de jaren '70 waarmee ze een groeiende groep cabaretliefhebbers blijken aan te spreken.

Een illusie rijker is het derde programma van de Middelbare Meiden en is een afwisselend, herkenbaar en muzikale voorstelling over stoffige oude verhuisdozen vol verhalen uit het verleden en dierbare herinneringen. De Meiden steken de handen uit de mouwen en maken tijdens het opruimen de balans op. Wat zullen ze weggooien en wat zal er bewaard blijven?

Middelbare Meiden cabaretprogramma voor alle middelbare meiden én middelbare mannen.

De show begint om 20.30 uur en vindt zoals vermeld plaats in het onlangs geopende MIDI Theater. Voor meer informatie en voor kaartverkoop, kunt u terecht op www.miditheater.nl. Het MIDI café is vanaf 18.00uur geopend voor het nuttigen van een staphap.