MIDI Tilburg vult de agenda

MIDI Tilburg start weer met het programmeren van verschillende voorstellingen die voor alle Tilburgers toegankelijk zijn. Na een periode van ruim twee jaar wordt het podium van het typisch Tilburgse theater weer betreden door acteurs, cabaretiers, artiesten en kleinkunstenaars.

Sinds de aankoop van MIDI door twee particuliere investeerders begin 2014 is MIDI al te boeken voor particuliere en zakelijke bijeenkomsten. Ook tijdens de Tilburgse Kermis en Carnaval was de MIDI open voor het grote publiek. Vanaf september komen daar diverse voorstellingen bij met cabaretiers, acteurs en nog veel meer!

Het spits wordt afgebeten door vier steengoede rappers met hun show “Verhalen Uit De Achtertuin” op vrijdag 26 september 2014 om 21:00 uur. Na twee uitverkochte shows in Theater De NWE Vorst keert de show terug in MIDI Tilburg met een show die nog grappiger, groter en spectaculairder is. Deze rappers verhalen al improviserend over actuele onderwerpen op verschillende beats en muziekstijlen. Uitgedaagd door presentator en publiek weten de rappers alle meest bizarre onderwerpen om te toveren tot iets hilarisch.

Nog dit jaar worden meer voorstellingen aan het rijtje toegevoegd. Zo staat onder andere ook humorist in hart en nieren Andy Marcelissen met zijn onemanshow “Dichter bij het Volk” op 10 december 2014 op de bühne van MIDI Tilburg. Verder vindt de 6e editie van Tilburg Spint op 12 oktober plaats in de MIDI en speelt het Tilburgse orkest WinTkracht op 26 oktober een bijzonder stuk van Karl Jenkins. Tijdens Festival Incubate, van 13 tot en met 21 september, is de MIDI één van de hoofdpodia.

De complete agenda van MIDI Tilburg is te vinden op de vernieuwde website.