Midpoint Brabant ondersteunt Willem II bij digitaliseren, verduurzamen en beleving

Midpoint Brabant Willem II

Midpoint Brabant en Willem II gaan samenwerken op het gebied van digitaliseren, verduurzamen en beleving. Op vrijdag 28 mei hebben de directeuren Bas Kapitein van Midpoint Brabant en Martin van Geel van Willem II hiervoor een samenwerkingsovereenkomst getekend. 

Slimme verbindingen

Martin van Geel is enthousiast over het nieuwe partnerschap met de economische ontwikkelorganisatie van Midden-Brabant. “Als Willem II willen we een duurzame en innovatieve eredivisieclub zijn. Midpoint Brabant heeft een breed scala aan programma’s die naadloos aansluiten bij onze ambities. Ook hebben we beiden krachtige netwerken van ondernemingen, onderwijs, overheden en maatschappelijke organisaties. Door slimme verbindingen aan te gaan, kunnen we elkaar enorm versterken.”

Fantastische beleving

Bas Kapitein beaamt de win-win van de samenwerking: “Onze programma’s richten zich op de grote maatschappelijke opgaven in de regio Midden-Brabant. Dat zijn digitalisering, circulaire economie, energietransitie en talentontwikkeling. Willem II doet al mee aan ons Smart MKB (midden- en kleinbedrijf) programma. Dit programma is erop gericht is om data nog beter te benutten. Samen met onze partners en die van Willem II bekijken we de mogelijkheden van energiebesparing en circulaire concepten, zoals voor textiel, food en bouw. Verder zetten we onze expertise in leisure graag in om de toch al zo fantastische beleving van de supporters in en rond het stadion nog verder te versterken. Het is mooi dat we deze samenwerking precies in het jaar van het 125-jarig bestaan van de club aangaan.”

Meer informatie

Wil je meer weten over Midpoint Brabant? Bekijk dan de website.

Meer informatie over Willem II vind je ook op de website.