Mijn Jan van Besouw

In april presenteerden we onze toekomstvisie “Jan van Besouw, cultuurhuis van iedereen”. Diverse Goirlenaren komen daarin aan het woord: ze vertellen wat Jan van Besouw voor hen betekent. Voor de een is het de plek waar ze al heel haar leven muziek maakt, voor de ander de locatie waar hij een houseparty organiseert.

Wat is Jan van Besouw voor u?

Deze zomer verzamelen we zoveel mogelijk voorbeelden van de diverse betekenissen van ons cultureel centrum voor de inwoners van Goirle.

Teken, schrijf, fotografeer en fantaseer er maar op los. En lever uw bijdrage bij ons in of mail het naar info@janvanbesouw.nl. Bijgaand kader geeft u alle ruimte om “mijn Jan van Besouw” vorm te geven. Na de zomer presenteren we de ingezonden bijdragen en we maken dan ook bekend welke nieuwe initiatieven dat oplevert!

Het visiedocument “Jan van Besouw, cultuurhuis van iedereen” kunt u downloaden op https://www.janvanbesouw.nl/nl/jan-van-besouw

Inleveren kan tot donderdag 16 juli bij de bar van Jan van Besouw. Als bedankje schenken we u een gratis kopje koffie, thee of frisdrank.

Meer informatie en kaarten bestellen: www.janvanbesouw.nl

MIJN JVB