Mill-Hill houdt veertigste Derde Wereld Rommelmarkt

Elk jaar in het laatste weekend van september organiseert de Werkgroep Derde Wereld de Derde Wereld rommelmarkt op het Mill-Hillcollege in Goirle (Venneweg 42). De rommelmarkt duurt van 10 tot 17 uur. Op onze rommelmarkt verkopen we o.a.: speelgoed, boeken, kleding, meubels, schoenen, kunst, witgoed en elektra. Voor onze rommelmarkt betaalt u geen entree!   

Naast de verkoop van spullen hebben wij ook een café op de binnenplaats van het Mill-Hillcollege. Daarnaast proberen wij elk jaar weer voor live-muziek te zorgen. Verder verkopen wij gedurende de rommelmarkt loten, waarna we rond 16 uur over gaan tot de verloting van diverse mooie prijzen.
De projecten die wij steunen verdienen natuurlijk ook aandacht op onze rommelmarkt, daarom richten wij de laatste jaren ook altijd een projectenmarkt in waar onze projecten zich kunnen presenteren. Tenslotte heeft de Wereldwinkel al jaren een kraam op onze rommelmarkt.

Goederencrèche en vervoer
Wanneer u een aankoop heeft gedaan kunt u uw spullen indien gewenst tegen een kleine vergoeding tijdelijk opslaan in onze goederencrèche. Om u verder zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij een vervoersdienst die zo nodig uw aangekochte meubels (of andere spullen) naar uw huis brengen, ook dit natuurlijk tegen een gepaste vergoeding. Helaas is onze vervoerscapaciteit vaak wel beperkt en kunnen wij niet garanderen dat wij later op de dag nog spullen weg kunnen brengen. De beperkte capaciteit heeft ook tot gevolg dat het gebied waarin wij bezorgen beperkt blijft tot de directe omgeving van Goirle. Voor meer informatie over het vervoer kunt u contact opnemen via het conctactformulier. Verder attenderen wij u er graag op dat de Venneweg op de dag van de rommelmarkt alleen begaanbaar is vanaf de Rillaersebaan en wanneer u een vervoersbewijsje heeft gekocht bij onze vervoerskraam (tegen een kleine vergoeding).

Parkeren
Parkeren voor de rommelmarkt kunt u doen langs de Tilburgseweg (parkeerplaatsen aan de ventweg) en in nabijgelegen woonwijken. Fietsen kunnen langs de Venneweg in de berm worden geplaats. Wij verzoeken u geen fietsen tegen of aan de hekken bij huizen te zetten.