Mise en Place en Top Week tekenen 10e samenwerkingsovereenkomst

Mise en Place

Op woensdag 15 juni 2016 hebben een delegatie van het Top Bestuur en Mise en Place een handtekening gezet onder een samenwerking voor de Top Week 2016. Hiermee gaan zij het tiende jaar van intensieve samenwerking in. Een moment waar betrokken partijen erg trots op zijn!

Foto v.l.n.r.: Thomas Harms (projectmanager Mise en Place), Stephanie Volz (Event manager Top Week), Melissa van den Broeke (Vicevoorzitter Top Week), Nathalie Vedder (External Affairs Top Week), Sjors Santegoets (Commercieel manager Mise en Place)

Top Week

De Top Week zal dit jaar plaats vinden van 22 tot en met 26 augustus 2016. De organisatie is ieder jaar in handen van een bestuur gevormd door studenten. Ondersteund door 200 vrijwilligers worden 2500 aankomend studenten ontvangen in Tilburg. Middels een uitgebreid programma maken zij kennis met de stad, haar inwoners en de universiteit.

Sponsor

De organisatie heeft een grote behoefte aan partners die ondersteunen in de organisatie van dit evenement. Sinds het jaar 2000 sponsort Mise en Place de Top Week en later is dit uitgegroeid tot een ware samenwerking. De Top Week wordt sinds 2007 ondersteund door Mise en Place in organisatie en door het aanleveren van enthousiaste horecamedewerkers die graag kennis maken met toekomstig stad- en studiegenoten.

Mise en Place

Mise en Place is al 17 jaar actief in de Tilburgse gastvrijheid met haar personeelsdiensten. Zij bieden aan de Tilburgse student de meest ideale bijbaan in de horeca: flexibele werktijden, goede verdiensten en studentikoze gezelligheid. Een ondersteunende samenwerking met de Top Week zorgt er voor dat iedere student in Tilburg kennis maakt met dit bedrijf. Tegelijkertijd wordt de organisatie ontzorgd in planning en invulling van alle horecadiensten. Een samenwerking die direct volgt uit de missie: “Making friends and creating synergy!”.