Mise en Place organiseert het 10-jarig Besturendiner Tilburg

besturendiner

Als founding partner in samenwerking met de Stichting Overleg Tilburgse Studentenverenigingen (SOTS) organiseert Mise en Place op dinsdag 20 februari 2018 de tiende editie van het ‘Tilburgse Besturendiner’.

Foto: Jan van Eindhoven, BeeldWerkt

Een avond waarop de dialoog wordt aangegaan over een inhoudelijk zeer actueel thema ’toekomstig Tilburg’ naar aanleiding van een drietal interessante stellingen.

Besturendiner

Bij EVE Tilburg worden een tachtigtal gasten ontvangen vanuit Tilburg University, de besturen van studentenverenigingen (Plato, Vidar en Olof), gemeente Tilburg en het bedrijfsleven. Mise en Place treedt op als verbindend partner en heeft een aantal partners betrokken bij de organisatie: EVE, Bavaria, L’exception Wijnen, Event Support Group en Café Brandpunt/ Bolle.

De avond

De avond/discussie zal geleid worden door een gastspreker. Tijdens de discussie zullen onder andere het College van bestuur Tilburg University en Marcelle Hendrix (Wethouder voor onder andere Onderwijs en Studentenzaken) hun mening geven over het thema. Voor alle gasten is er later tijdens het diner ruimte om onderling van inzichten te wisselen en te netwerken.

Ontstaan

Het Besturendiner Tilburg is ontstaan vanuit Mise en Place die met haar missie ‘making friends and creating synergy’ optreedt als verbindend partner. Mise en Place is expert in personeelsoplossingen in de gastvrijheidsindustrie en gelooft in langdurige samenwerkingen op basis van vriendschap.

Netwerk Mise en Place

Het internationale netwerk van Mise en Place zorgt voor een goede basis voor lokale initiatieven zoals het Besturendiner. Door een nauwe band op te bouwen met lokaal bedrijfsleven, overheid, onderwijsinstellingen en het studentenleven kan Mise en Place haar missie al 24 jaar voortzetten.

Interesse?

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor geïnteresseerden vanuit het bedrijfsleven. Zij kunnen contact opnemen met Brent Harsveld van Mise en Place via het email adres besturendiner@miseenplace.eu en/of via het telefoonnummer 06-19474182 voor het bespreken van de mogelijkheden.