Miss Tilburg verkiezing draait op volle toeren

Sinds 3 maart is de Miss Tilburg officieel gestart. Op dit moment draait de verkiezing op volle toeren en de inschrijvingen lopen volop binnen. Iedere week worden de mooiste meiden uit Tilburg op de gevoelige plaats gelegd.  De kandidaten van de eerste ronde maken kans om Miss Willem II te worden!

In de eerste week was Laura van den Broek de gelukkige winnares, heel kort achter Laura eindigde Lindsey van Huijkelom als 2e. In week 2 was Helen Staps de gelukkige, op de 2e plaats stond Kayleigh Damen na ruim één week stemmen. In week 3 won Julia Musters heel overtuigend, om de 2e plaats was het lang spannend maar uiteindelijk wist Noëlle van der Zon deze positie in te nemen.

Op dit moment lopen de inschrijvingen goed, alleen voor de eerste halve finale zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Ken jij of ben jij de nieuwe Miss Tilburg dan kun je haar opgeven via www.miss-tilburg.nl!

Miss Tilburg is een concept ontwikkeld door vier jonge ondernemers. Tilburg miste een echte Miss verkiezing en met de hulp van een aantal sponsoren is deze er nu wel. Miss Tilburg geeft alle dames tussen de 18 en 35 jaar de kans om in te schrijven en daarmee wellicht Miss Tilburg te worden. Naast de titel van Miss Tilburg zijn er ook verschillende prijzen te winnen voor de deelneemsters, beschikbaar gesteld door John Beerens. De hoofdprijs van de Miss verkiezing is een fotoshoot op Ibiza en een andere prijs die nog even geheim blijft.

Like onze Facebookpagina en blijft op de hoogte!