Moederdag in Tilburg: 9x leuke activiteiten om te doen voor een onvergetelijke Moederdag!

Moederdag in Tilburg

Moederdag staat weer voor de deur! Heb jij moeite om inspiratie te vinden voor een cadeau of uitje? Geen zorgen! In dit artikel zetten wij de leukste cadeautjes en activiteiten die je aan ‘jullie mam’ kunt geven in Tilburg op een rij. Lees snel verder!

Restaurant La Nouvelle Auberge

Er zijn veel verschillende manieren om je moeder te verrassen tijdens Moederdag. Bijvoorbeeld door een brunch, chocoladepakketje en veel meer, maar wist je dat jij jouw moeder ook kunt verrassen met een culinaire High Wine? De High Wine kost €59,50 per persoon en bestaat uit heerlijke wijnen. Daarnaast geniet je ook van lekkere amuses en gerechtjes.

Driegangen Moederdag lunch bij Peerkes Hoeve

Speciaal voor Moederdag organiseert Peerkes Hoeve een liefdevolle driegangenlunch in ‘Apero’ stijl, beter bekend als de Franse borrel. Tijdens de eerste twee gangen worden zes culinaire gerechtjes geserveerd, gevolgd door een heerlijk Moederdag dessert en koffie of thee na met huisgemaakt friandrises. Alle moeders worden ontvangen met een heerlijke welkomstbubbel. De lunch kost €35,- per persoon.

Vier Moederdag bij Rosalie

Tijdens Moederdag geniet je van een heerlijk Sunday Roast bij Rosalie. Wat je kunt verwachten van de Sunday Roast? Heerlijk eten dat bereid wordt op open vuur. Rond 13:00 uur wordt het vuur aangestoken en bereiden chefs van Rosalie de lekkerste gerechten. De Sunday Roast kost €38,- per persoon en je krijgt er veel lekkers voor terug. Zo krijg je vooraf een plateau met verschillende charcuterie, kaas en brood met smeersels. Als hoofdgerecht worden op schalen diverse items van de grill geroosterd. De middag wordt afgesloten met een zoet dessert.

Moederdag High Tea bij ’t Elfde Gebod

Tijdens de High Tea bij ’t Elfde Gebod kun je onbeperkt genieten van thee, koffie en fris gedurende anderhalf uur. Daarnaast krijg je ook nog eens verschillende heerlijke hapjes uit de keuken van ’t Elfde Gebod.

Moederdagactie bij Stadsbrouwerij 013

Bij Stadsbrouwerij 013 geniet je van een heerlijke brunchplank gevuld met heerlijke hartige en zoete lekkernijen. Voor maar €14,50 per persoon kun je aanschuiven en de brunch is uit te breiden met een glas bubbels voor €5,- per persoon. Extra leuk: mama’s krijgen de bubbels van het huis.

Streetfoodgerechten bij Albatros

Geniet met je moeder van een heerlijke brunchplank gevuld met lekkere streetfoodgerechten. Denk aan een salad bowl, een gevulde bao en mini brioches. Waan je in een andere culinaire wereld en proost samen met je moeder. De brunchplank is te bestellen voor €14,50 per persoon. Daarnaast krijgen de moeders een smaakvolle verrassing van het huis!

Lazy Sunday Brunch bij Zjuu Brunch & Borrelbar

Deze zondag kun je weer terecht voor een heerlijke Lazy Sunday Brunch bij Zjuu Brunch & Borrelbar. Zo serveren ze bij Zjuu een heerlijk plateau met veel lekkere gerechten. Zoals oesters, tartaar, kroketjes van Monsieur Salpicon, luxe brioche bollen en – hou je vast – onbeperkt Cava of Mimosa! Dit alles voor slechts €35,00 per persoon.

Borrelplank bij Klooster Nieuwkerk

Wil jij Moederdag vieren met een lekkere borrel in een prachtige omgeving? Dan ben je tijdens Moederdag bij Klooster Nieuwkerk in Goirle op het juiste adres! Ze serveren namelijk een verrukkelijke borrelplank en twee Pornstar Martini’s voor maar €37,50!

Dutch Homemade

De heerlijke macarons van Dutch Homemade is een ideaal cadeau om te geven tijdens Moederdag. Dutch Homemade staat vooral bekend om haar kleurrijke macarons, maar je kunt er ook terecht voor vers schepijs en heerlijke koffie. De ideale plek om iets lekkers te halen als je tijdens Moederdag in de stad aan het struinen bent.

Meer toffe activiteiten

Ben je nog op zoek naar meer leuke activiteiten voor Moederdag? Neem dan eens een kijkje in onze uit-agenda.