Moederdag komt eraan: de leukste Tilburgse cadeaus en activiteiten op een rij!

Moederdag Tilburg

Op 12 mei is het alweer moederdag. Ieder jaar stel je weer die ene vraag: “Wat kan ik dit jaar aan ons mam geven?” Zelf een zoektocht naar het antwoord vinden kan best moeilijk zijn, daarom tippen wij jou met cadeautjes én leuke activiteiten om jullie mam in het zonnetje te zetten! Zo wordt jouw Moederdag in Tilburg nóg leuker!

Tilburgse Moederdagcadeaus

Moederdagcadeaus kopen bij Winkelcentrum Westermarkt

Op zaterdag 11 mei komen Bennie de Reuzebeer en de complimentendames naar de Westermarkt! Kom langs en geniet van een gezellige middag vol verrassingen en liefdevolle gebaren. Daarnaast kun je bij de Westermarkt natuurlijk slagen voor het ideale moederdagcadeau. Met winkels als Lekkernij, Govert van Nunen, Primera en meer, liggen er genoeg parels voor je moeder tussen!

Dutch Homemade

De heerlijke macarons van Dutch Homemade is een ideaal cadeau om te geven tijdens Moederdag. Dutch Homemade staat vooral bekend om haar kleurrijke macarons, maar je kunt er ook terecht voor vers schepijs en heerlijke koffie. De ideale plek om iets lekkers te halen als je tijdens Moederdag in de stad aan het struinen bent.

Verras je moeder met de patisserie van Walter van Erven

Bij Patisserie Walter van Erven aan het Burgemeester van de Mortelplein hebben ze heerlijke bonbons, macarons, gebakjes, taartjes en nog veel meer om jouw moeder in de watten te leggen. Zo hebben ze bijvoorbeeld macarons met de smaken framboos-roos, champagne en cassis-vanille!

Chocolade van Friandries

Welke moeder kun je nu niet blij maken met chocolade? Bij Friandries kun je terecht voor unieke chocolaproducten. Denk aan bonbons met unieke smaakcombinaties als perzik & timut peper. Daarnaast hebben ze ook lekkere candybars, galetjes, chocoladerepen en veel meer! Neem zeker een kijkje op de website van Friandries!

Moederdag activiteiten in Tilburg

Leg je mama in de watten met de brunch bij La Nouvelle Auberge & Moederdag give-away

Er zijn genoeg manieren om je moeder, schoonmoeder of oma te verrassen. Dit jaar verrast het team van La Nouvele Auberge ze graag met een culinaire brunch in de mooiste tuin van Tilburg!

Moederdagconcert en gratis auto’s wassen op het Reeshofplein

Op Moederdag kun je naar het Reeshofplein toe voor een concert van Les Compains du Nord. Het concert begint om 14:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Daarnaast kunnen kinderen tussen 12:00 uur en 15:00 uur gratis de auto wassen van mama. Benieuwd naar deze fantastische dag bij Giardino d’Italia?

Vier Moederdag bij Leonidas

Bij Leonidas kun je jouw moeder in het zonnetje zetten. Naast dat ze natuurlijk heerlijke chocolade hebben, kun je er ook lekker binnen zitten en genieten van een kopje koffie, thee of iets fris. Van 9 tot en met 12 mei hebben ze bij Leonidas een speciale Moederdag actie: koop één drankje en jouw moeder krijgt haar drankje helemaal gratis!

Moederdag high tea bij NondeJeu

NondeJeu wil jouw moeder – en natuurlijk de rest van het gezin – verrassen met een verrukkelijke high tea én een gezonde dosis competitie. Tijdens de high tea geniet je van een plateau gevuld met de lekkerste hartige en zoete hapjes om te delen. Vier je Moederdag liever onder het genot van een wijntje? Dat kan! Je kunt de high tea bij het boeken upgraden naar een High Wine voor €9,- per persoon.

Moederdag bij Gastrobar RIX

Reserveer met je lieve mama (of met de persoon die je aanstaande zondag 12 mei even in het zonnetje wil zetten natuurlijk) een tafeltje voor de lekkerste high tea! Samen genieten van hartige broodjes, zoete snacks en nog veel meer.

High tea bij Lunchroom De Katterug

Bij Lunchroom De Katterug vinden ze dat alle moeders een extra verwenmomentje verdienen! Daarom hebben ze bij De Katterug een lekkere high tea samengesteld! Zo hebben ze vier rondes waarvan je kunt genieten!

Meer evenementen

Benieuwd naar alle evenementen op Moederdag in Tilburg? Neem dan snel een kijkje op deze pagina.

Huldiging Willem II

Op Moederdag vindt ook de huldiging van Willem II plaats op de Heuvel. Dit betekent dat de Heuvel weer vol stroomt met Willem II supporter die de promotie komen vieren. Wil je meer informatie over de huldiging? Check dan snel dit artikel!