Moïsha spot The Big Five bij De Voltage

Moïsha is bij het grootste indoor entertainmentcentrum van Nederland: De Voltage! Het unieke uitgangscentrum met veel spanning en sensatie onder één dak. Met maarliefst 10.000m2 plezier en ruim 50 activiteiten. Er is genoeg te doen. Wil je weten hoe het er bij De Voltage aan toe gaat? Kijk dan mee! 

The Big Five

Vandaag staat The Big Five op het programma. Een ronde op de kartbaan, op ontdekking tijdens een potje Lasergame en Moisha wordt opgesloten in een gethematiseerde Escape Room. Daarbij mag ze ook nog twee activiteiten kiezen om de dag compleet te maken. Bij het arrangement zitten ook twee consumptiemunten per persoon.

Bezoek De Voltage

Heb jij na het zien van de video ook zin in een rondje karten of een potje lasergamen? Bezoek De Voltage aan de Groenstraat in Tilburg. Of je nu met twee of tweeduizend personen bent, alles kan. Bekijk hier alle activiteiten.

Werken bij

Zie jij jezelf wel werken in dit indoor speelparadijs? Dat kan! De Voltage zoekt nog gezellige mensen die alle bezoekers een toptijd willen bezorgen. Check de website voor meer informatie.