Monique Gianotten uitgeroepen tot Ambassadeur van het Levenslied

Een mooie erkenning voor Monique Gianotten. Tijdens Festival van het Levenslied werd zij namelijk uitgeroepen tot Ambassadeur van het Levenslied. Ieder jaar krijgt iemand de taak om het mooie genre onder de aandacht te brengen bij het publiek.

Als er iemand onmisbaar is in de organisatie van het Festival van het Levenslied, is dat Monique Gianotten. Ze is namelijk dé drijvende kracht achter de PR-commissie. Elk jaar zorgt ze ervoor dat iedereen in Tilburg en omstreken weet wanneer het festival op het programma. Tevens zorgt ze ervoor dat de verschillende sponsoren die ervoor zorgen dat het festival gratis doorgang kan vinden, gezien en gehoord worden. Dit alles doet Monique met veel enthousiasme en daadkracht waarmee ze iedereen inspireert en het festival jaarlijks naar een hoger niveau tilt.

De wijze waarop Monique betrokken raakte bij het festival, had een intens verdrietige oorzaak. Jarenlang was haar man Joost de kurk waar de organisatie van Festival van het Levenslied op dreef. Toen hij in 2008 overleed, besloot Monique zijn plek in te nemen om zijn werk voort te zetten. Dat doet ze als de beste. Het ambassadeurschap is dan ook meer dan verdiend.

Terugblik op Festival van het Levenslied

Afgelopen weekend genoten we weer van een heerlijke editie van Festival van het Levenslied. Zin om na te genieten? Check dan de fotoalbums van zaterdag en zondag.

Meer informatie over het festival? Check dan snel de website.