Monique Smit, Martijn Fisher zingt Hazes & meer: Stadhuisstraat pakt uit tijdens Koningsnacht en Koningsdag!

Geen Tilburg Zingt dit jaar tijdens Koningsnacht (dat staat in september op het programma in verband met de werkzaamheden rondom het Stadsforum), maar gelukkig is er in de binnenstad genoeg te doen. Zo heeft de Stadhuisstraat het programma bekendgemaakt tijdens Koningsnacht en Koningsdag. Op beide dagen is er van alles te doen. Meer weten? Lees dan snel verder. 

Koning van de Nacht Festival

Tijdens Koningsnacht (vrijdag 26 april 2024) organiseren de kroegen in de Stadhuisstraat het Koning van de Nacht Festival. Het festival begint om 18:00 uur en onder andere Monique Smit komt optreden. Uiteraard zijn de Stadhuisstraat-dj’s van de partij om de lekkerste hits te draaien. Entree is helemaal gratis.

Koningsdag in de Stadhuisstraat

Tijdens Koningsdag pakt de Stadhuisstraat wederom uit. Zo hebben ze tussen 14:00 – 16:30 uur een Koningsspecial: de Koning Pils Strippenkaart. Voor €12,- koop je online zo’n strippenkaart waarmee je vijf bier en een broodje kroket haalt. Een goede bodem voor de rest van de dag dus. Die ga je nodig hebben, want vanaf 16:30 uur beginnen de optredens. Zo geniet je van Martijn Fisher zingt Hazes, Roy Donders, Jordy van den Boer en sets van de Stadhuisstraat-dj’s. Entree is ook op zaterdag 27 april helemaal gratis.

Meer informatie

Wil jij meer weten over de evenementen tijdens Koningsnacht en Koningsdag in de Stadhuisstraat? Check dan snel deze Facebook-pagina.