Monumentaal pand de Vijf Bogen wordt omgetoverd tot appartementengebouw

De Vijf Bogen

Het monumentale pand de Vijf Bogen in Goirle, dat eerst diende als gemeentehuis, wordt getransformeerd tot een appartementengebouw met huurappartementen en gezamenlijke binnentuin. Het Tilburgse Van der Weegen Bouwgroep is volop bezig om het pand van binnen te verbouwen en van buiten te renoveren. Begin 2019 zijn de appartementen gereed. Benieuwd wat je kunt verwachten en hoe je kans maakt op een appartement? Lees dan snel verder. 

De Vijf Bogen

In de Vijf Bogen worden acht appartementen en drie studio-appartementen gerealiseerd. De woningen hebben een oppervlakte van 45 tot ruim 66 vierkante meter en worden luxe afgewerkt. Iedere woning heeft een extra berging op de zolderverdieping. Verder hebben ze complete keukens met combinatiemagnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Het complex bestaat ook uit gezamenlijke voorzieningen zoals een ruime entree met monumentale trap, gezamenlijk fietsenberging, mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein en een gezamenlijke binnentuin. De appartementen zijn beschikbaar vanaf €700,-.

Heb je interesse in een appartement? Klik dan hier voor het inschrijfformulier. Je kunt het ingevulde formulier bij het kantoor van Van der Weegen bouwgroep afgeven aan verhuurconsulent Chantal Peeters.