Mooi gebaar: feestelijk kerstdiner voor Tilburgse daklozen

vittorio

De dagen worden korter, kouder en donkerder. Met de feestdagen in aantocht leek het Vittorio Perzisch IJs een mooi idee om een kerstdiner te organiseren voor de Tilburgse daklozen. Er is alleen nog één probleem dat roet in het eten kan gooien: de organisatie is nog op zoek naar een locatie.

Vittorio is op zoek naar een keuken en een ruimte op eerste en tweede kerstdag. Het initiatief is inmiddels kenbaar gemaakt aan Stichting SMO Traverse en Zuster van Liefde Tilburg. De opbrengsten die Vittorio komende periode opbrengt met bestellingen, wordt in het kerstdiner geïnvesteerd.

Veel meer dan ijs

Waar Vittorio bekend staat om zijn ijskar in de Piushaven, zet hij tegenwoordig de lekkerste gerechten op tafel. Hij serveert regelmatig de lekkerste Perzische gerechten bij Villa Pastorie en was afgelopen week nog actief bij Brood en Beker in de Tilburgse binnenstad. Het geld dat hij hiermee ophaalde, ging direct naar de slachtoffers van de aardbeving in Iran.

Ook als je tijdens de feestdagen Perzisch wilt eten, kun je bij hem een 4-, 5- en 6-gangenmenu bestellen en afhalen. Je kunt Vittorio Perzisch IJs het beste op Facebook volgen voor de allerlaatste updates.